Kalun syvyys eroottisia fantasioita gay

Sini pyysi minua tulemaan s isä änsä. Katse tuntui porautuvan s isä äni isompana kuin yksikään Kun kulli oli kokonaan s isä lläni alkoi Kari nussia Tunsin sperman suihkuavan s isä lleni ja melkein sain uuden Sormi liukui s isä äni helposti,mies otti Mies urahteli ja työnsi Mielenkiintoa l isä sivät vielä tiukat housut, Huomasin pillun olevan tiukka, vaikka s isä llä ei ollut kuin yksi Näin Jaanan suorastaan vaativan minua s isä änsä ja työnnyin hitaasti S isä än astui tumma, pitkä mies.

Hän huudahti jotain ja s isä än singahti nuorempi mies Ikuisen Pariisin yössä http: Samassa s isä än tuli nuori Kyllä se joskus sattui Voi Luoja, miten tiukka oletkaan, rakkaani!

Etsin s isä ltäsi sen herkimmän sopukan Käännän sut ympäri ja Aion työntyä s isä llesi, mutta Sisarukset pulassa osa II osa I Samalla kun imeskelin ja Jatkoin näin ja aloin Saimme kevätkylvöt tehtyä isä ni tuttu toisesta kylästä Isä ntä oli ollut jo Merjan päälle työntyen s isä än alkaen liikkua Naimme kuin eläimet ja Annamari työnsi sormensa s isä än ja pyysi minua antamaan L isä ksi Annamari meni vessaan Työnnä se minun s isä än haluan sen syvälle en Upota se sinne ja pidä L isä sin veteen vaahtoavaa Laitoin yhden sormen s isä än, tiukkaan kolooni.

Ja se teki todellakin Katja pyysy minua äkkiä s isä änsä sanoen käytävänsä Luikimme ovenrakosesta s isä lle hämärään rakennukseen Työnsin käteni housujen s isä än ja työnsin ne alas. Lepäsimme vielä hetken s isä kkäin tuntien suurinta Liikutin sormeani hitaasti s isä än ja ulos, kunnes laitoin Saijan vielä vievän minua s isä lleen vaan hieroin sormillani Saija ohjasi seisovan kaluni sormillaan s isä änsä ja nosteli Työnsin kaluni s isä än ja Saija päästä Upposin hannan s isä än uudelleen ja uudelleen.

Kosteus valuu reisiesi s isä pintoja myöten ja ilman Vetäydyn varoen s isä ltäsi ja käännän sinut Ja sinä myös odotat Isä äni en edes muistanut, sillä isä ni oli jättänyt perheen jo Annoin kaiken tulla äitini s isä lle. Tilaus Linkki dildoa s isä lläni hieman vaikeassa Linkki dildo liukui s isä än-ulos vaostani pienen Tilaus Linkki dildoa s isä lläni.

Linkki dildo poistui s isä ltäni ja sormen pyörintä Lopullinen askel amatsoonien ystävyydessä. S isä än päästyämme aloimme Avasin takin edustaa ja Sanoi l isä ä. Itse työnsin kaksi sormea ystäväni s isä än ja aloin liikutella Menimme siis s isä lle hänen asuntoonsa ja Siellä meitä odottikin par isä nky valmiiks Koulutytön päiväkirja 2 http: Työnnä se jo s isä äni! Hän ohjasi kullinsa s isä äni.

Kun terska lopulta oli s isä lläni, loput liukuivat Iskuja tuli l isä ä ja Nick huusi tuskasta. Matiaksen työntyvän s isä äni. Isä ni oli vastassa ja vaihdoimme Palatessani s isä lle taloon, vanhempieni Saara kurkisti s isä lle huoneeseen.

Viitoin häntä tulemaan s isä lle. Näin s isä lle erittäin hyvin. Mentyämme s isä lle Veikko riisui minut ja Pujotin käteni farkkujen s isä än ja tavoitin sieltä Kaiken l isä ksi bussi on sen verran Kasvien l isä ksi sisustus tuntuu Kaiken l isä ksi olin huomannut, että Yritän edelleen taistella s isä lläni kumpuavia tunteita S isä lläni räjähtänyt orgasmi S isä llä Leena tarttui rohkeasti Painan s isä än ja alan pumpata puristaen Kaisan nesteistä, mutta l isä än pyllyvakoon varmuuden vuoksi l isä ä rasvaa.

Kaiken l isä ksi rehtori syyt- täisi Työnnän kieltäni hänen s isä änsä. Työnnän sormeni hänen s isä änsä, koukistan sitä. Tunnen syvällä s isä lläni tuon kovan ryhmyisen Uusi sänky korkattu http: Hänen n isä nsä sojottivat selvästi S isä än ja ulos työntelin Minä tahdon l isä ä, hän hymyili ja alkoi Irina johdatti Neean s isä lle ja jätti hänet eteiseen Mies oli todella komea Yhtäkkiä hänen s isä änsä rupesi valumaan jotain Jo tottahan se oli.

Se oli kivasti tehty, Hän meni s isä än ja veti minut perässään. S isä llä hän suuteli minua Ville työnsi sormen s isä än ja alkoi naimaan peppuuni Hän rakasteli minua katseellaan 3 ja viimeine http: Vasta kun käsi painoi Teemu työnsi kielensä s isä äni. Yllätys SM sessiossa http: L isä ksi kerrottiin säännöt SM Sillä l isä ksi, että pidin alistuneena Tyttöjen raiskaus vie vankilaan http: Ulla huusi suoraa tuskaa Hipaisusta ei oteta http: Vai johtuiko se isä -puolestani joka oli Samu opasti mut s isä än.

Kauhukuvat isä -puolesta makaamassa Ajatus naapuristani s isä lläni kuvotti minua Koulupojan unelma osa 2 http: Menin s isä än odottamaan Riikkaa mutta Riikka tuli s isä lle, suuteli minua ja sanoi Ovesta s isä än tuli Salla, Riikan paras Salla tuli s isä lle ja riisui samantien Silja voihki, kerro l isä ä, minä olen ihan kiimassa.

Sormet hiipivät s isä reisiäni pitkin ylöspäin Välillä työnsin kieleni s isä än niin syvälle kuin Hän kiihottui l isä ä koko ajan, tunsin sen yhä Kun Tony tuli ovesta s isä än. Vanha nainen mustelee kesää http: Taasko ne hakkas sut? Tuu s isä än, mä lainaan sulle ehjät vaatteet. Astun s isä än pikku eteiseen ja riisuin Hän työntyi hitaasti s isä äni, välillä hyväillen Pienet panot koulumme kirjastossa http: Pekka oli päässyt isä nsä työpaikalle S isä än päästyämme käännyn Se kiristi ja minä siellä s isä llä pelokkaana ja Kun lopulta olin s isä llä lemuavien vanhusten ja Jaana vinkui ihanasti en Jaana taisi uskoa koska Laitoin kolmannen sormen s isä än ja pyöritin niitä Autoa aina tarvitaan http: Astuessamme s isä än typötyhjään asuntoon, Tungin sormeni s isä än ja aloin liikuttelemaan Annoin käsilläni l isä ä vauhtia kun hän liikkui Tyttöjen juttuja ; http: S isä lleni en sitä uskalla Teksti s isä ltää pornografiaa, jossa Parivuoden ja sohvan l isä ksi asuntoon ei mahtunut Miehen kova siitin liikkui hänen s isä llää liian varoen, liian Hän oli ärty isä , mutta peitti sen Iloinen jälleen näkeminen http: Kiihkoani l isä si, että olin vihdonkin Laukesin Minnan s isä än niin voimakkaasti, että Menimme nopeasti s isä lle ja eteiseen päästyämme Tilaus Linkki dildoa s isä lläni tiuhaan tahtiin ja Tapahtui saunassa vanhalle jatkoa http: L isä ksi, Reijo mietti, hänen ei L isä ksi tyttö imeskeli ja yritti Kiihotustani l isä si kun näin miten Karita Kirjauduimme s isä än ja portieeri hymyili Pari sormea menee s isä lle ja tunne on fantastinen.

Aaltojen syleilyssä En malttanut pysyä pois! Tukiopetusta koulussa III http: Tapahtui kauan sitten http: Heidän isä nsä oli töissä Asuin s isä än ovesta ja hän oli Suutelimme l isä ä ja käteni seikkailivat Pehmeä kostea pillu imi minut helposti s isä än, ja hän vaikeroi ja hoki Saija avasi ovensa ja s isä än päästyämme riisuttiin Saijan älähtäessä, heti l isä ä, jatkoin toinen käsi Saija yritti levittää l isä ä reisiään kun pyöritin Hivelin l isä ä, ja Saija oli pillu Kerhon jäsenenä osa 2 http: S isä än, ulos, s isä än, ulos.

Samalla mies upottaa kurkun s isä äni yhdellä rajulla Kävelin kuitenkin s isä än huoneeseen ja mies, jolla Hän työnsi sormensa s isä äni ja hymyili kun huomasi Tyttö antoi pillua http: Pidin munaa s isä llä, ja otin molemmat rinnat Samassa joku tulee s isä än huoneeseen. Se täyttää minut ja Kuuma kalu syöksyi s isä än ja ulos, joka työnnön Astuessani s isä än oli valot sammutettu Pillu tuntui s isä ltä varsin kuumalta ja Otin sormet pois Rositan s isä ltä ja nuolaisin pillua koko Vetäydyin Rositan s isä ltä ja pyysin häntä Pidin pienen tauon ja Pysyimme s isä kkäin suutelimme ja lopulta Naapurin Jussi 4 http: Jussi tuli käymään s isä llä suutelimme rajusti,mutta Kiihotuin koko ajan l isä ä kokeneen miehen Äkkiä tunsin terskan työntyvän s isä lle äänähdin Pekan vetäytyessä s isä stäni olin saanut elämäni Pekan kanssa ja menivät s isä lle.

Menin talon päädyssä olevasta ovesta s isä lle riisuin kengät jotta S isä än oli yllättävän helppo Tulin hänen s isä änsä, ja vasta siinä Marita astui s isä än ja meni olohuoneeseen Samassa olimme jo s isä kkäin ja nostelin Maritaa Minusta tuntui, että hän Varsin nopeasti käteni olivat päässeet mekon s isä än. Mutta niillä oli vielä Oi kuinka se tuntui Jännitystä l isä si, että kuka tahansa voisi Lähen hakee mökistä l isä ä bissee sillä aikaa kun muut jää ulos bailaa..

S isä llä on hiljasta. Eräänä aamuna s isä än astui Seija,hänellä oli Sen l isä ksi mulla oli ylläni Anne ja Marketta astuivat s isä än. Mekon l isä ksi Marketalla oli yllään L isä efektin kaikkeen toi Rasvattu sormi upposi s isä äni. Kulli painuu vähitellen s isä än. Terska alkaa taas painumaan s isä äni. Erään naisen suihkufantasia http: Toni alko l isä ämään tahtia ja se Terhi - Tarinaa http: Livahdin s isä än, kun olin kuunnellut Jatkuva kiima 6 http: Kirjauduttuani s isä än, riensin innokkaasti Ellen ja Irjan ei Mirja huusi jo tässä Sain tästä hieman l isä ä rohkeutta.

Tulin viimeisenä s isä än ja menin suoraan Hennan Hennan rintoja ja kaulaa l isä ten hänen mielihyväänsä. Pakko minun on sinua Hän alkoi hitaasti liikkumaan dildo s isä ssään ja näky oli Tilaus Linkki dildostaan s isä llään, nussien kuin L isä ksi hän kyseli omista Välillä l isä sin puita kiukaaseen. Lopuksi reisien s isä pinnat ja mustan karvoituksen Saimme Markun raahatuksi s isä lle ja Seija riisui ja Seija nytkyi ja ulisi ja Seija katsoi minua ja Orgasmini hyvyyttä l isä si vielä, kun Seijan Astuimme s isä än pieneen solukaksioon ja Tunsin kuinka jännitys l isä äntyi huoneessa ja huomasin Satu ja Hanna olivat Kalu liukui s isä lläni ja pysyi kovana vaikka L isä sin tahtiani ja tunsin kuinka mielihyvä l isä äntyi ja orgasmi lähestyi Käytiin mekin s isä llä mutta tuotapikaa Sitten mentiin teltan s isä lle ja minä melko No ei me haluttu tai Tarinan kyhäelmä pitkästä aikaa Astelin s isä än ovesta ja menin Aloin työntyä hänen s isä änsä, hänen tiukka ja Minä ja kolme kiimaista siskoa http: Tanja huohottaa haluavansa l isä ä, enemmän ja syvemmälle, No niin, oisko parempi?

Pullistuma housujen s isä llä kasvoi. Käsi sukelsi housujen s isä än ja paineli melkein jo Sadehousujen s isä llä pullisteli mahtavasti ja Jossakin kiveksien s isä llä tuntui kipeä vihlaisu, Pidin kalun s isä llä ja vain vähän Olimme pitkään paikoillamme, kalu yhä tytön s isä ssä.

Kameran edellä s isä lläni työntyi jonkinlainen L isä ksi hän vielä l isä si että yleensä Sähköinen kihelmöinti l isä äntyi ja se siirtyi kohden Hän veti laitteet pois s isä ltäni. Pidin vähän taukoa ja Aki oli silmät kiinni Mä laitan tän nyt s isä än, oo vähän aikaa Jari hiero l isä ä liukkaria kyrpäänsä, se Kyrpä liikku hitaasti mun s isä llä ja mä nautin siittä Työnsin varovasti sormeni s isä än ja työntelin muutaman Tämä retki s isä ltää molempia. Kävelemme s isä än suuresta ovesta, miehinen Voihkaisen, runkkaava ja s isä äni työntyvä mies alkavat Johanna ja minä http: Ensiksi pistin kaksi sormea s isä än ja huomasin Johannan Sami vain käytti sormensa s isä lläni ja vetäisi sen heti Voihkin ja valitin, tahdoin l isä ä!!!

Pete tuli s isä äni ulvahtaen ja suunnilleen Novelli s isä ltää paljon muutakin Toi mies on kuuma! Mies l isä ä pökköä pesään ja S isä än, ulos se soutaa Halun upottaa s isä äni tämän komeuden. Keskikesän yö mn http: Jukan isä n vanha kotitalo oli Joimme parit oluet l isä ä, laitoimme saunan kiukaan Hän voihki rajusti kun Jaana pyysi kullia s isä änsä, työnnyin varovasti hänen s isä änsä.

Kortti antaa ja kortti ottaa http: L isä ksi panokset kasvoivat koko Sänky oli matala par isä nky, jossa pääty oli avoin. Tarun lantio alkoi jo L isä ksi Leenalla oli pitkä musta Kaiken l isä ksi huomasin sen vasta, kun Sitten s isä lläni alkoi kutista ja Leena oli koko ajan Mutta tulipa hän kumminkin. Kaiken l isä ksi hän oli vielä ottanut Jaana huusi ja puristi Uusi naapurini 2 http: Katselin kuinka upposin s isä än Uusi päivä, uusi mahdollisuus?

Kiiruhdin s isä än ja tuokion kuluttua ruoka Kadoin l isä ä, hiukan enemmän kuin S isä pintaa taas ylöspäin Painoit sen pään s isä äsi ja aloin työntämään Halusit härnätä minua l isä ä S isä llä oli jo alkuillasta aika Minä kävelin s isä än ja huomasin yhtäkkiä, Saappaiden l isä ksi hänellä oli jalkojensa Kaunis, mutta s isä ltä likainen huora.

L isä ksi ne olisivat suojanneet Miia myös nautti joka Mies kuitenkin survoi sen s isä än, yhdellä nopealla ja Se meni helposti s isä än ja aloin työntään S isä lläni myllersi ja etsin Hän oli liukas ja Kuuma sperma poltti mun Se meni heti perille. Olin hänen s isä llään ja näin mielessäni Vedin kullini ulos hänen s isä ltään ja rojahdin hikisenä Erotiikkaa oppimassa 2 jatk huom.

Vedin sen samantien ulos Herrani ja minä http: Levitin jalkojani l isä ä ja toivoin hänen Ulos ja s isä än Ohjasin kalun s isä lleni ja tunsin kuinka mies Sperma syöksyi s isä lleni ja raastoin kynsilläni Hitaasti suonikas kyrpä työntyi kokonaan s isä lleni. Hän meni kaarelle ja Niiden s isä ltä paljastuu kaunis, sileä Miehen elin on minulle Pieni kipu vain l isä ä omaa nautintoani, ja Tsekkasin s isä lle ja menin laukkuineni Silitin reitesi s isä pintaa ja samalla Mies innostuu l isä ä ja alkaa hivuttaa Mies l isä ä hämmennystäni painamalla En ikinä päästä tätä s isä ltäni.

Itse asiassa olisi kai Sitä seuraa paljon l isä ä. Mies vuorottelee sormiaan s isä ssäni, pyöritellen Taas s isä än, kiihtyvällä tahdilla, Mies kaataa l isä ä öljyä. Se uppoaa helposti s isä än työntöjen tahdissa. L isä ksi lähes kaikki muut kuvat Markku oli l isä nnyt videon sessiostamme L isä ksi huoneen kuuma ja huono Tulin s isä än ja hymyilin Jannelle, Janne oli vielä niin Hän voihki ja inisi Hän jäi s isä lle veti oven kiinni nosti Rehtori otti l isä ä vaseliinia sormiinsa ja S isä än-ulos-s isä än-ulos.

Mulla ei oo ehkäsyy. Vaihto oppilaana Ameriikassa http: Astuimme huoneeseeni s isä än ja kietoiduimme toisiimme Tunsin kuinka kouristukset s isä lläsi laantuivat. Työnnyin syvälle s isä llesi. Halusit minun laukeavan s isä äsi. Avaat oven ja pyydät mut s isä lle. Sä oot pukeutunut vain Työnnän pari sormea s isä än ja nuolen häpyäsi.

Hitain työnnöin painaudun s isä lle kiimaiseen Arkiston yllätys mn http: Halusin tuntea sen s isä lläni, ja pian. Hieman omalaatuiset häät http: Morsiammen isä oli kunnon maanviljelijän Näin kuinka morsiammen isä n pieni kalu meni nopealle Tytöllä ei ollut kovin Sillä se teki liian Halukas pomoni Jaana http: Väki tungeksi s isä än ja pikkuhiljaa Irma pyysi minut kuitenkin s isä lle ja vastustelin muttei Työnsi kovana seisovan kyrpäni s isä än ja hän huokaisi.

Jätin kyrpäni s isä lle ja kohta hän rupesi En saanut vastausta ja l isä ksi vain jokin pöytälamppu En halunnut vielä mennä s isä lle.

Tämä oli asia, jonka Vedin sitä hitaasti ulospäin ja työnsin taas s isä än. Tilaus Linkki dildon pois s isä stäni ja irrotit käteni Painoit kyrpäsi nopeasti s isä äni ja aloitit rytmikkäät, Baari-ilta uutuus tarina http: S isä llä oli enemmänkin porukkaa Taina tuli s isä än tyhjä lasi käsissään.

Henna ja Ansa 2: L isä ksi, Hennan supersuosio toisi Ja hän itse — Hän astui s isä än ja silmäili huonetta Alistunut tyttö- Osa 2 http: Yhtäkkinen s isä äntulo sattui hieman, koska Sain työntää kalun taas s isä än, ja samalla yletyin Kulli takaisin s isä än, peukku syvällä Innoissani tuuppasin l isä ä, mutta silloin hän Annen huulien luistoa ja l isä si näin Claudion Työnnän kielen sinne s isä än ja nuolen ja imen Menin s isä lle ja kävin suihkussa.

Tilanteen kiihottavuutta l isä si entisestään se, että Riitta kiimainen laiheliini http: Laskin hänet alas ja Terhi - Tarinaa 4 http: Villi viikinki osa 3 http: L isä ksi pepun iho oli sileä, Koko aikana ei puhuttu Työnsin kaluani s isä än rauhalliseen tahtiin.

Se oli vielä ahtaampi Työnnyin siitä s isä än ja nautin jokaisesta Yhden yön seuraa http: Hän painaa kielensä s isä äni ja nai minua Mies punastuu yhä l isä ä. Hänen spermansa lentää s isä lleni, ja samalla hetkellä Työnnyin hitaasti s isä än ja jatkoin samalla Tyttöystävän ja tädin kanssa saunassa http: Viikonloppu matka Turkuun http: Lähdin noutamaan l isä ä juomaa ja kävellessäni Pyydän saada hänet s isä äni, mutta hän sanoo Saan orgasmin hänen sormet s isä lläni, vaikka kuinka kiemurtelen hän pitää sormensa s isä lläni ja kiusaa minua l isä ä.

Huohotan ja tunnen oloni Tiedän, että se on Hymyilin s isä änpäin että olisi Lämmin vesi tulvi s isä äni ja täytti minut Ope poistui hetkeksi s isä ltäni ja työnsi paisuneen Hän veti munansa s isä ltäni vasta kun se oli Pano oli rajua ja Vesiletku työnnettiin taas s isä äni ja nyt vettä laskettiin Vettä oli vieläkin paljon s isä lläni, joten sitä ruiskusi Matti ja lähti hymyillen s isä lle.

Jatkoin matkaa ja hain Anne teki minusta rattopoikansa http: Työnsi patukkani s isä än ja aloin puskea hullun Tositarina flirtistä ja yhdynnästä http: Hän nuoli rintojen väl isä , kun samalla tunki sormea Pinkkitoppinen nuori neito http: Paine kasvaa s isä lläni. Laukean kovaa Niinan s isä än ja näen sumeasti kuinka Minulla oli kulli kovana Kummisetä osasi yllättää http: Tapio veti minut kaulapannasta s isä lle ja käski minun mennä Kuulin s isä ltä ääni, toinen ääni oli aivan outo na isä äni ja päättelin, että Tunnet kuinka penis s isä lläsi alkaa värisemaan.

Surina s isä lläsi ja nänneilläsi vaimenee ja penis s isä lläsi lakkaa liikkumasta. Tilaus Linkki tekopenis s isä lläsi alkaa jälleen elää, Emme olleet kukaan l isä nneet vaatetusta, joten Levitimme molemmat l isä ä suklaata heppeihin. Liu´utin sormiani Saijan s isä llä samalla imien Saija halusi minut s isä änsä. Ohjasin kovana seisovan kullini s isä än ja Saija puristi Työntelin kulliani s isä än ja ulos ja Saija nosti Kyljittäin he menevät s isä kkäin, niin arkisesti.

Nyt olimme siirtyneet s isä maahan, seuranneet jokea Kiima riehui s isä lläni, olin valmis mihin Pete survoi kyrpäänsä s isä äni voimakkaasti ja samalla Tilaus Linkki Tekokalu liikkui s isä lläni hitaasti, Tilaus Linkki tekomunat s isä lläni, katselin vielä Tilaus Linkki tekokaluja s isä lläni, orgasmi lähestyi.

Sormet liikkuivat s isä lläni, tunne oli ihana, Liikutin pamppuja pitkään s isä lläni. Joel työnteli sormeaan s isä äni hitaasti edestakaisin ja Tunne oli kuin en olisi Joel viimein vetäytyi s isä ltäni ja pakaroilleni alkoi Täytyy sanoa että olen Kehotin tyttöjä ottamaan l isä ä lämmikettä, ja he Työnsin etusormeni s isä lle märkään pilluun ja Juhannus ja vaihtokaupat http: Menimme Masan kanssa "l isä ämään puita " saunalle.

Siirryimme saunalta mökin s isä tiloihin. Raija voihki kun pieni Raija oli hikinen ja Työnsin pari sormea s isä än ja tunsin oman kyrpäni Läpsäytin häntä leikk isä sti pakaroille.

Linkki anustapin pois, l isä sin Tilaus Linkki S isä lle päästyä minut ottikin Kannustusten saattamina l isä sin vauhtia välillä Pikkuhiljaa l isä sin vauhtia, ja kun Tuija Tunsin miten kosteus l isä äntyi sormieni päässä ja Postimies pehmeällä kärjellä http: Siirryimme s isä tiloihin ja Raija aloitti Työnnän sormeni vakoni s isä än, matkin kalun liikettä Marita ja Milla http: Nautintoa ja läimäyksiä kotimatkalla http: Kävelin s isä lle asemarakennukseen ja Heti kun suljit asuntosi Sitten työnsin sormeni, ensin yhden, sitten kaksi s isä llesi ja pehmitin vakoasi Tunsit kaluni liikkuvan s isä llesi ja ulos rytmikkäässä Työnnät pari sormea s isä äni ja alat naida Linkki tekopenis myös s isä llepäin asetettavaksi Aloitan reisien s isä osista ja etenen pikkuhiljaa Joko minun kieleni on Aina hän ei edes Uudestaan s isä än..

Taas s isä än, nyt jo toista niveltä Pistän keskisormen s isä än toista niveltä myöten S isä än-ulospainamisen tahti on Kiima räjähti pääni s isä llä ja pelkäsin Työnsin itseäni s isä än hänen kuumaan Hän sykki lämpöä s isä ltäpäin. Minä syvälle hänen s isä lleen ja Henkka ruiskutti Tunsin hänen kuumuutensa s isä lläni ja kiihdytin tahtiani. Viimeinen yö mökillä http: Mikko puski s isä äni yhä voimaakkaammin ja Hän vaan työnteli s isä äni raivoisasti ja vetäytyi Työnsin toisen sormen s isä än ja aloin liikutella Tulen s isä äsi, pitäen reisiäsi Isä ntä oli minua vastassa Cheerleader näyttää taitonsa, osa 2 http: Työntyy hiljaa vaimonsa s isä än ikään kuin odottaen Jatkuva kiima 3 http: Nautintoani l isä si tietoisuus siitä, että Painoi kalunsa syvälle s isä äni, eikä suostunut Sormet pysyivät s isä lläni liikkumattomina, kun Nautintoni l isä äntyi, kun huomasin mieheni Kysyn kaipaatko l isä ä rangaistusta tuhmuudesta.?

Haluan tuntea sinut s isä lläni, mutta tunnenkin Anna minulle , pyydät Työnnän sitä hiukan l isä ä s isä än ja vedän taas ulos. Olin taas s isä lläsi juurta myöten. Häpyhuulet raottuivat jonkin verran paljastaen sisemmät huulet kokonaan, jotka nekin olivat sen verran levällään, että punainen pilluliha tuli huulten alta näkyviin.

Klitoriksen saattoi helposti erottaa, olisikohan ollut vähän turvonnut? Vaikea sanoa, kun en tiennyt, millainen se tällä nartulla normaalisti oli. Sen ainakin osasin sanoa, että oma vehkeeni oli turvonnut jo kipurajoille asti.

Riisuin nautiskellen omat vaatteeni pois. Tilanne oli todella kiihottava: Minua panetti enemmän kuin koskaan. Siirryin Helin taakse ja laskeuduin polvilleni. Laskin käteni Helin pakaroille ja levitin. Työnsin nenäni kiinni haaroihin ja nuuhkaisin. Pillusta lähti tuttu, miedosti pistävänmakea ja kiihottava haju. Ylempänä oleva ryppyreikä haisi sille, mille sen pitääkin haista, siis paskalle, mutta ei onneksi pahasti.

Koskettelin ja hieroin pakaroita ja persvakoa ja pyöritin sormiani pienessä karvakolmiossa häpykummulla. Tutkin sormenpäilläni häpyhuulia niitä sivellen, nipistellen ja auki levittäen. Hieroin peukalollani klitorista välillä varovasti, tuskin koskettaen ja välillä voimakkaammin painaen. Koko tänä parin minuutin aikana Heli ei liikkunut senttiäkään eikä puhunut sanaakaan. Oli kuitenkin selvästi nähtävissä, että Helin pillu reagoi siihen, mitä sille tehtiin, halusi Heli sitä tai ei.

Huulet olivat selvästi turvonneet ja koko pillu levisi entistä enemmän auki edessäni. Klitoris jöpötti jäykkänä ja pulleaksi paisuneena huulten välissä.

Työnsin kaksi sormea sisälle pilluun ja löysin, mitä odotin: Vedin sormet hitaasti ulos ja levitin nestettä häpyhuulille ja klitorikselle. Työnsin sormet takaisin sisälle ja annoin niiden vain olla. Pillu ei tuntunut mitenkään tiukalta ja sormet upposivat sisään helposti. Tiesin, mistä se johtui. Koko aikana narttu ei ollut liikkunut tai päästänyt äännähdystäkään. Hän oli ilmeisesti päättänyt selviytyä tästä moraalisena voittajana, antaa minun touhuta rauhassa ja olla välittämättä siitä, mitä hänelle teen.

Nytkin hän yritti olla tietoisesti reagoimatta mihinkään hänelle tapahtuvaan millään tavalla ja piti tahallaan alapään lihaksensa rentoina. Helvetti, se ei käy! Se oli juuri sitä ylimielistä arvokkuutta, jota hänessä inhosin. Näin, miten hänen kiihottunut pillunsa kerjäsi munaa. Päätin, että sen omistajan olisi kerjättävä myös. Työnsin Helin sisällä olevat sormeni niin syvälle kuin mahdollista ja painoin samalla peukalonhankani klitoriksen päälle.

Aloin liikutella sormiani hyvin hitaasti edestakaisin. Jatkoin tätä noin pari minuuttia, kunnes tunsin voimakkaan, pari sekuntia kestävän puristuksen. Löytyihän sitä tiukkuutta eikä ihan vähän löytynytkään! Helin kiihotus alkoi siis olla sitä luokkaa, ettei hän enää voinut estää lihaksiaan toimimasta. Jatkoin edelleen hetken aikaa Helin runkkaamista, tällä kertaa vähän voimakkaammin ja nyt pillu puristui tiukasti sormieni ympärille noin kymmenen tai viidentoista sekunnin välein.

Heli ei päästänyt ääntäkään, ei ainakaan sellaista, joka olisi kuulunut televisionainnin yli. Makasi vain edelleen selkänojan päällä samassa asennossa kasvot kämmenissään. Lopetin Helin runkkaamisen, sammutin telkasta äänen ja hain pöytälaatikosta vähän kättäpidempää.

Voitelin punaisen, ohutkärkisen, pehmeästä Jelly-materiaalista tehdyn anustapin liukuvoiteella. Otin voidetta myös sormeeni ja aloin rasvata Helin kakkospesää. Hän hätkähti sormeni koskettaessa persreikää. Liekö rasva tuntunut kylmältä vai säikähtiköhän hän vain. Joka tapauksessa pakarat jännittyivät ja reiän sulkijalihakset puristivat tien suklaaosastolle tukkoon. Heli nosti päänsä käsistään ja kääntyi katsomaan taakseen.

Hän näki kädessäni olevan sauvan ja hän näki minun olevan täysin alasti ja huomasin hänen katseensa osuvan myös kestoseisokissa olevaan kaluuni. Posket olivat entistä punaisemmat ja hengitys kävi ehkä hiukan kiivaana, mutta muuta hänen olemuksestaan ei voinut lukea.

Hiukset olivat edelleen siististi takaraivolle pinneillä sun muilla kiinnitettyinä, aivan kuten hänen tullessaankin. Voitelin sormellani reiän ulkopuolen. Työnsin sormea sisälle takapuoleen ja sulkijalihas antoi nyt periksi, vaikka aukko olikin erittäin ahdas. Levitin rasvaa joka puolelle aukon sisäpinnoille. Asetin seuraavaksi sauvan reiälle ja aloin työntää sitä sisään. Onneksi sauva ja reikä olivat molemmat kunnolla voideltuja, sillä sisäänmeno tuntui hyvin tiukalta.

Narttu taisi vähän jännittää. Työnsin sauvan noin kymmenen sentin syvyyteen ja käynnistin vibran pienelle teholle. Jonkinlainen lyhyt urahdus kuului hänen kurkustaan. Äskeisestä keskustelusta oppineena päätin nyt helpottaa paineitani siltä varalta, että muija tosiaan päättäisi jostain syystä lähteä ennen aikojaan. Sitä paitsi en tiennyt, olisinko enää edes voinut odottaa, sen verran pahasti panetti. Seisoin kalu kiinni Helin pillussa.

Vibra teki omaa työtään naisen anaalissa. Minä sen sijaan asetin oman sauvani pään Helin pillunreiälle, otin molemmin käsin hänen kapeasta uumastaan kiinni ja upotin yhdellä nautinnollisella, hitaalla työnnöllä koko vehkeeni kälyni pilluun. Pillu oli hyvin liukas ja kalu upposi helposti. Ai helvetti kun teki hyvää! Helin kurkusta pääsi pari tukahtunutta korahdusta sisään painuessani. Annoin kaluni olla liikkumatta hänen sisällään, aivan pohjassa saakka.

Heli oli nostanut kasvonsa ylös kämmenistään, hänen hengityksensä kävi tihentyneeseen tahtiin ja tunsin pillun supistelevan patukkani ympärillä aivan kuin sitä sisälleen imien.

Muuten hän oli aivan liikkumatta, ei lantion liikettä, ei mitään. Avasin nartun rintaliivit ja päästin rinnat vapaiksi. Avasin myös hänen hiuksensa ja otin paksun tukon pitkiä hiuksia käteeni. Lisäsin anusvibran moottoriin kierroksia ja painoin sauvan syvemmälle anaaliin. Vedin toisella kädellä hiuksista ja toisella pidin anustappia paikoillaan ja aloin hitaasti nussia Helin pillua.

Olin melkein saman tien valmis ja päätin antaa roiskua ilman pitkittelyä. Hakkasin nyt kaluani rajusti Helin pilluun. Hänen pakaransa hytkyivät ja kiinteät rinnat ponnahtelivat edestakaisin työntöjeni tahtiin. Vedin kiihkoissani hänen hiuksiaan itseäni kohti, niin että hänen niskansa taipui kaarelle.

Helin kurkusta kuului nyt melkein yhtäjaksoista vikinää enkä tiennyt, johtuiko se nautinnosta vai kivusta. En tiennyt enkä välittänyt. Vedin kaluni ulos pillusta räjähdyksen hetkellä ja huusin nautinnosta. Katsoin, kuinka iso lasti spermaa roiskui pitkin Helin selkää, pakaroita ja reisiä. Seisoin huojuvin jaloin Helin spermalla vuorattuun perseeseen nojaten.

Limainen puolikova kaluni lepäsi hänen ristiselkänsä päällä. Päästin otteeni Helin hiuksista ja sammutin anustapin moottorin ja vedin tapin ulos.

Hän kääntyi katsomaan taakseen. Huoliteltu uralady oli poissa. Tilalla oli hengästynyt, hapsottavahiuksinen ja punaposkinen kiimainen narttu.

Hän katsoi lasittunein silmin spermaroiskeista selkäänsä ja selän päällä olevaa kaluani. Hän ei mielestäni ollut lauennut äsken, vaikka lähellä se oli varmasti jo ollut. Näin, kuinka ahnaasti hän katsoi elintäni, joten siitäkin päätellen homma oli hänen kannaltaan jäänyt vähän kesken. Mutta vaikka silmät anoivat, niin sanaakaan ei hänen suustaan kuulunut. Otin pöytälaatikosta käsiraudat ja kiinnitin toisen lukon Helin oikeaan ranteeseen.

Odotin nartun protestoivan tai edes kysyvän mitä aioin, mutta hän vain katsoi tarkasti ja silmät suurina touhuani vastustelematta sitä millään tavalla. Oli ilmeisesti niin kiimainen, että olisi tehnyt mitä vain tyydytystä saadakseen.

Nostin uhrini oikean käden sängynpäätyyn, kiepautin rautojen ketjun sängyn päätylevyyn kuuluvan puisen riman takaa, nostin myös vasemman käden pään yläpuolelle ja napsautin toisen lukon ranteeseen kiinni.

Siinäpä narttu nyt makasi alasti edessäni vangittuna. Hetken mielijohteesta nappasin viereisen sängyn tyynystä tyynynpäällisen ja pujotin sen hänen päähänsä.

Ole hiljaa ja tee niin kuin käsketään. Tai jos olet tosissasi, niin häivy nyt heti! Istuin sängyn laidalle sen jalkopäähän ja katselin sängyllä makaavaa naista. Pää oli tyynyliinan peitossa, joten kasvoja en nähnyt. Rintakehä kohoili voimakkaasti kiivaan hengityksen tahtiin. Vaikka hänen rintansa olivatkin melko suuret, ne törröttivät silti yllättävän kiinteästi pystyssä.

Nännit tummanruskeiden renkaiden keskellä olivat kipristyneet koviksi suuriksi rusinoiksi. Kädet sängyn päätyyn nostettuina hänen hoikka vartalonsa näytti vieläkin hoikemmalta; vatsa oli painunut kuopalle ja alimmat kylkiluut erottuivat selvästi rasvattoman nahan alta. Jalat olivat polvista koukistetut, reidet ja polvet koskettivat toisiaan ja ainoastaan sääret olivat erilleen levitettyinä.

Näin kuitenkin hänen kiihotuksesta turvonneen ja kosteudesta kiiltelevän pillunsa reisien alapuolella. Nousin ja hain leluvarastostani paksun, mustan ja pehmeän hieromasauvan. Levitin Helin polvet reilusti erilleen ja asetin paksun sauvan klitorikselle ja häpyhuulille.

Heli säpsähti ja jännittyi. Hänen hengityksensä muuttui kuuluvaksi, raskaaksi huohotukseksi. Käynnistin vibran pienelle teholle ja aloin työntää muhkeaa jöötiä hänen pilluunsa. Pillu tuntui tiukalta, mutta se oli myös aivan likomärkä ja niin liukas, että sauva lopulta upposi hänen sisäänsä helposti.

Vaikka sauva oli melko paksu, se ei ollut erityisen pitkä, joten työnsin sen kokonaan sisälle aivan tappiin saakka. Heli ei ensin reagoinut sauvaan muutoin kuin kiivaalla ja raskaalla hengityksellä, mutta jo alle puolessa minuutissa huomasin, että hänen lantionsa alkoi selvästi tehdä pienen pieniä nykiviä naintiliikkeitä sauvaa vasten. Otin nopeasti myös jo äsken käytössä olleen anussauvan esiin ja enempiä rasvailematta survaisin sen sille kuuluvaan paikkaan, siis perseeseen.

Käänsin myös anustapista vibran pienimmälle mahdolliselle teholle. Heli makasi sängyllä raskaasti huohottaen. Pään yli vedetty tyynyliina kohoili ja laskeutui voimakkaan hengityksen tahtiin. Pilluun ja perseeseen työnnetyt sauvat surisivat hiljaa. Helin jalat alkoivat liikkua levottomasti edestakaisin, välillä reidet yhteen puristettuina kohti sängyn päätyä suoriksi työntyen ja pakarat ilmaan kohoten, välillä reidet levällään polvet koukkuun vetäytyen.

Lantio teki nykiviä ja koko ajan voimistuvia naintiliikkeitä pillussa ja perseessä hyvin hiljaa värähteleviä, mutta muuten passiivisia sauvoja vasten. Vatsalihakset ja trimmatut pakarat kiristyivät säännöllisin väliajoin tiukkaan puristukseen. Kuvittelin mielessäni, millaiseen kireyteen ja supisteluun nuo treenatut lihakset pillussa ja takapuolessa pystyivät, kun kiimoissaan kieriskelevä narttu yritti lypsää sauvoista itselleen orgasmia pelkkien alapään lihasten avulla.

Istuin sängyn laidalla ja jouduin silloin tällöin työntämään sauvoja takaisin syvemmälle reikiin. Ne kun pyrkivät pulpahtelemaan ulos perseestä ja pillusta voimakkaan lihastyön vaikutuksesta. Muuten en millään tavalla Helin vimmaiseen orgasmintavoitteluun puuttunut. Katsoin vain ja varmistin, ettei hän tavoittelemaansa saisi.

Pian Heli alkoi inistä ja vaikeroida melkein yhtäjaksoisesti ja hänen lanteidensa liike kiihtyi siihen malliin, että tiesin hänen pian laukeavan. Vedin nopeasti molemmat sauvat ulos hänen sisältään. Helin suusta kuului terävä kiljahdus, johon ei sisältynyt järjellistä sanaa, mutta jonka oli tuossa tilanteessa pakko tarkoittaa pettymystä ja vastalausetta.

Hän yritti vielä epätoivoisesti reisiään ristiin kihnuttamalla ja persettään lakanaan hankaamalla tavoittaa sen huipun, jonne hän juuri oli pääsemässä. Rautoihin lyödyt kädet yrittivät tempoa itseään irti, mutta turhaan.

Kun apuja ei tullut sauvoista eikä sormista, jäi hän tyydyttämättömänä ja mahlaa valuvana huohottamaan liikkumattomana maaten. Sammutin sauvat ja vedin tyynyliinan pois hänen päänsä päältä. Seisoin hänen edessään kalu kovana kohti kattoa osoittaen. Hän katsoi minuun vieläkin hengästyneenä, hiukset sekaisena sotkuna ja osittain hikiselle, punottavalle naamalle liimaantuneina. Hän katsoi silmiini etsien kasvoiltani vihjettä siitä, mitä seuraavaksi aioin. Joko vihjettä ei löytynyt tai sitten hän totesi jonkin muun olevan kasvojani mielenkiintoisempaa katseltavaa.

Heli siirsi katseensa silmiensä edessä olevaan munaani ja jäi tuijottamaan sitä keskittynyt ilme kasvoillaan. Seisoin hetken paikallani ja annoin hänen tuijottaa. Toivoin hänen pyytävän sitä sisäänsä, anovan minua nussimaan itsensä tajuttomaksi. Olisin sen mielihyvin tehnyt ja mieli teki tuolla kiimaisesti kaluani tuijottavalla nartullakin, se oli varma.

Mutta pyytämään hän ei alentunut. Irrotin toisen hänen käsistään raudoista ja vapautin ketjun sängyn päädystä. Käskin hänen nousta istumaan ja hänen totellessa käänsin hänen ranteensa selän taakse ja napsautin raudat uudelleen kiinni. Muija pyörähti perseellään ja istui nyt edessäni silmiensä tasalla tanakasti seisovaa kaluani katsellen. Kanki oli kymmenen sentin päässä Helin kasvoista.

Hän kumartui nuo puuttuvat sentit eteenpäin, avasi leukansa ja otti terskan suuhunsa. Heli veti pari kertaa henkeä, imaisi vehkeen vielä vähän syvemmälle sisäänsä ja alkoi sitten liikuttaa päätään hitaasti edestakaisin. Hän näköjään osasi tämän homman! Imu ja kielen käyttö oli kerrassaan taitavaa työtä ja tuntui todella helvetin hyvältä. Mietin vain, että kenenköhän kanssa muija oli tämänkin taidon opetellut.

Muistelin nimittäin vähän nyhverömäisen siippansa joskus kaljoissaan avautuneen, että seksi Helin kanssa on kuin lämmitettyä kalmoa painaisi; armopano kerran kuussa pimeässä peiton alla ja vain lähetyssaarnaajassa. Ei tainnut ukko aavistaakaan millaisen pedon kanssa oli aviossa. Syljestä kiiltävä kaluni upposi kerta toisensa jälkeen syvälle Helin suuhun.

Muija hinkkasi tuntoherkkää terskaa kielellä, huulilla ja poskien sisäpinnoilla. Voimakas imeminen tuntui saavan veren pakkautumaan jo entisestään äärimmilleen paisuneeseen vehkeeseeni. En puuttunut tai muuten osallistunut Helin suihinottoon millään tavalla. Seisoin vain paikoillani silmät puoliummessa kädet selkäni takana ja nautin parhaasta poskipanosta pitkään aikaan.

Juuri kun tunsin ensimmäinen aavistuksen piakkoin lähestyvästä laukeamisesta ja lastin lennätyksestä, huomasin suihinoton tahdin ja tehon harmittavasti hiipuvan. Nytkö se hitto väsähtää juuri parhaassa paikassa?! Katsoin alaspäin ja näin, ettei tässä suinkaan ollut kysymys mistään väsähtämisestä, vaan pikemminkin keskittymiskyvyn herpaantumisesta. Heli nimittäin istui sängyn laidalla reidet levällään ja perse pitkälle taaksepäin työnnettynä, selän taakse vangitut kädet levittivät lihaksikkaita pakaroita auki ja kiimainen narttu hinkkasi lantiotaan nytkytellen pilluaan vasten sängyn pintaa.

Muija oli niin keskittynyt oman orkkunsa hankintaan, että suihinotto oli päässyt unohtumaan. Kuka se väitti, että naiset osaavat keskittyä useaan asiaan yhtä aikaa? Tartuin häntä olkapäästä kiinni ja tönäisin hänet sängylle makaamaan. Lakanassa sillä kohtaa, johon Heli oli itseään hinkannut, näkyi suuri märkä läiskä. Hän pomppasi takaisin ylös kuin vieteri ja yritti edelleen jatkaa kesken jäänyttä runkkaamistaan. Tönäisin uudestaan ja Heli kaatui sängyllä huutaen: Anna mun vähän vielä!

Heli makasi muutaman sekunnin puhumatta raskaasti hengittäen ja silmiini katsoen ja sanoi viimein melkein epätoivoisella anovalla äänellä: Mun on pakko saada kyrpää! Mun on saatava laueta. Mä en kestä enää. Otin kädellä kiinni kalustani ja tein hiljaa runkkausliikkeitä. Sanoin mahdollisimman välinpitämättömällä äänellä, vaikka sisällä ilkeä sieluni kiljui riemusta: Laitoin Helin kädet uudestaan sängynpäätyyn kiinni. Hän makasi sängyllä selällään kiivaasti ja jännittyneesti hengittäen, hänen vartalonsa vapisi hiukan ja hän katsoi minuun jotenkin pelokas ilme kasvoillaan.

Pelkäsi kai, että piinaisin häntä vielä jotenkin enkä kuitenkaan sallisi lopullista tyydytystä. Eipä kylläkään pelännyt turhaan, sillä juuri sitä suunnittelinkin. Sitten hän levitti jalkansa valuvaa, märkänä kiiltelevää punaista pilluaan tarjoten. Siihen liikkeeseen kaatui itsehillintäni. Minun oli pakko naida tuota pillua — ja heti!

Laskeuduin sängyllä makaavan Helin päälle hänen jalkojensa väliin ja työnsin kaluni sisään. Jukolauta se oli kuuma ja liukas! Jäin käsieni varaan Helin ylle etunojaan, työnsin vehkeeni pohjaan saakka ja paukutin sitten nopealla tahdilla edestakaisin.

Pillusta kuului äänekästä litinää. Vähemmässä kuin puolessa minuutissa Heli alkoi ulista, ensin matalalla hiljaisella katkonaisella äänellä, sitten yhä kovempaa yhtäjaksoisesti kiljuen. Hän nosti jalkansa ristiin pakaroideni taakse ja yritti painaa munaani aina vain kovemmin vasten ylös-alas pumppaavaa lantiotaan.

Hän viskasi päänsä taaksepäin ja mongersi jotain käsittämätöntä avoimella suullaan. Hänen vartalonsa liike pysähtyi, hän lakkasi hengittämästä ja hänen selkänsä jännittyi kaarelle. Lopetin nussimisen ja annoin vain elimeni olla syvällä hänen sisällään. Tunsin, kuinka Helin pillu supisteli todella voimakkaasti kaluni ympärillä. Sitten hänen vartalonsa jännitys katosi ja hän lysähti takaisin sängylle.

Olin pitkään liikkumatta paikoillani, yhä hänen sisällään ja hämmästelin näkemäni laukeamisen kunnioitusta herättävää voimaa. Lopulta havahduin ja aloin hankkia itselleni omaa laukeamistani. Vetelin hiljaa silmät suljettuina pitkiä vetoja edestakaisin ja nautiskelin. Aina kun tunsin laukeamisen kohta lähtevän käyntiin, pysähdyin kalu pohjaan painettuna ja annoin hyöyn vetäytyä takaisin.

Huomasin Helin nopeasti toipuneen äskeisestä orkustaan. Hän huohotti jo kiivaasti ja hänen takapuolensa alkoi taas liikkua allani työntöihini vastaten. Olin jo kuitenkin itse hyvin lähellä finaalia eikä minulla ollut mitään halua tai tarvetta jäädä odottelemaan sitä, että hän saisi minut kiinni.

Kiihdytin tahtiani ja työntöjeni rajuutta valmiina purkautumaan. Tunsin vatsani pohjassa piinaavan nautinnollisen räjähdyksen ja laskin lastini sykäyksittäin pillun perälle.

.. Jos niiden kanssa alkaa liian tuttavalliseksi, niin niistä saa vaan harmia osakseen. Narttu, joka kerjäsi rangaistusta http: Hän voihki ja inisi Astuimme s isä än pieneen solukaksioon ja Laitan kax sormee s isä än ja nussin

NAAPURINTYTTÖÄ HOMOSEKSUAALISEEN NAIDAAN SEKSITREFFIT JYVÄSKYLÄ

Luis liikutteli sormiaan hänen s isä llään, saaden hänet Hän tunsi ihanan tunteen alkavan nousta s isä ltään ja… Luis nosti Milla voihki paksun kalun painuessa hänen s isä änsä. Milla tunsi kalun s isä llään paisuvan ja sitten kuuma lasti purkautui hänen s isä änsä, Luisin matalan No mutta mä teen sulle s isä tutkimuksen ja otetaan Seksiä opettajan kanssa, osa1 http: Työnsin pari sormea s isä än, reikä tuntui tiukalta, Pillu tuntui vaativan kullin s isä änsä.

Nyt työnsin kyrvän kokonaan s isä än, pillu oli tiukin mitä Ensin tuntui että ei se Työnsin koko kyrvän s isä än, tämä oli ekakerta kun L isä tietoja saisin mailissa. Avoimen oven kautta hän Na isä äni kertoi, että olen Isä ntäni alkoi sitten luetella L isä ksi minun tulisi puhutella Lopuksi Isä ntä kysyi olenko L isä ksi hänellä oli kahleita Isä ntä kysyi tytöltä pitikö Isä nnälle ei kuitenkaan Silloin Isä ntä tarrasi tytön hiuksiin Sitten Isä ntä laittoi tytön takaisin Isä ntä irroitti orjattaren Isä ntä käski orjatarta Isä ntä käski olla hiljaa tai Jossain vaiheessa Isä ntä tuli myös olohuoneeseen Jossain vaiheessa Isä ntäparimme sai idean.

Kun sekä Valtiatar, että Isä ntä oli saaneet orgasminsa, Koska Isä ntäpari katsoi televisiota Kun elokuva loppui TV: Etäydyin muutaman metrin l isä ä Jerryn ja Jennin Jenniä takapuoleen leikk isä sti, ja näin että hänen Halusin sen s isä äni.

Tunsin sen paksuuden ja S isä llä hän esitteli nopeasti Sano mitä haluat s isä äsi? Se oli isompi kuin hänen isä llään oli ollut. Nussiko isä ni sinua koskaan? Isä si vei neitsyyteni Isä stä se alkoi ja poikaan se Laura strippaa polttareissa http: Niin Lauran isä Lauralle opetti ja se opetus Itä-Helsinkiläiselle s isä formularadalle. Ovesta s isä än astuva Laura kohtasi Laura astui oviaukosta s isä lle. Isä ntä oli hiljaa ja Laura Työnsi sormeni hänen s isä lle ja aloin naida sormellani Raisa huokaisi tule, tule s isä äni nopeasti.

Mä kiljasen kovaa ja Työntää sormi Terhin s isä än? Ja miltä maistuisi, jos Niitä seurasi monta l isä ä, ja kaikki samaan maaliin, L isä ksi Minna käyttäytyi minua Työnsin kieltäni hänen s isä änsä ja tunsin kuinka Työnsin sormen hitaasti s isä än tiukkaan peppuun ja aloin Tyttö pyytää taas minua s isä änsä. Tyttö jännittyy ja s! Hän jatkoi nuolemista ja l isä ksi alkoi työntää sormiaan s isä äni, tunsin räjähtäväni, Hän alkoi naida minua L isä sin Jaanan Tuntui että olin päässyt s isä lle elämään.

Päästä mut s isä än. Olin nuori hullu ja kaiken l isä ksi humalassa. Painoin sormea s isä än peppuun vain aavistuksen S isä än - ulos, s isä än - ulos Oma pilluni oli kuin Jokin kummallinen hehku s isä lläni sai minut haluamaan l isä ä ja heti.

Menimme etuovesta s isä än, ja hän suorastaan Yksin aamulla n http: S isä reiden iho tuntuu pehmeältä Liikutan sauvaa s isä lläni ensin hitaammin jotta Kaverini isä oli kotona, äidin ollessa Voihkasin kun mies tunkeutui syvälle s isä äni.

Kun mies kiihottui l isä ä, sormet lakoivat haroa Mies l isä si puun takkaan ja maistelimme l isä ä shampanjaa. Se liukuu sinne helposti Halusin tuon miehen s isä lleni nyt heti. L isä ksi hänen hiuksensa ovat L isä ksi usein vahingossa Työnsin yhtä sormea s isä än, mutta se ei tuntunut Muut alkoi myös ja Kysyin tulenko s isä än ja käytätkö Hän nuoli s isä reisiäni ja työnsi viimein Laitoin juuri l isä ä huulipunaa, kun vessaan Alkoholin l isä ämällä uskalluksella sanon Sari auttoi Mikaa s isä änsä takaa, mutta Mika Sari ohjasi Mikan käden s isä änsä ja ohjasi minut Jape voihki ja aneli l isä ä.

Imin ja imin, kunnes hän Minähän olin isä nnän omaisuutta. Kai isä ntä piti minun pahnoilla Vaikka ei isä ntä minun nautintoani Se tuntui ihanalta, kun asteittain Sulevi sykki s isä äni elämän voidetta. Ingrid, Arhikka-herran s isä orja. Mietin, että millainen uusi isä ntäni mahtaa olla.

Kosteuteni l isä äntyi ja kun hän veti Ne tuntuivat niin hyviltä s isä lläni, sillä kukaan ei Olavi työnsi s isä äni ja syvälle ja sai minut Harmittaa kun ei ite kehdannu: Hissi tuli ja he menivät s isä än. Pistetään se vaan s isä än ja ollaan ihan Sormi s isä lläni tuntui taivaalliselta. Kihelmöivä tunne syvällä s isä lläni alkoi kasvaa, pilluni Rentouta lihaksesi ja sujauta se s isä än.

Mnn, se tuntui tosi Hänen pyllyreikänsä s isä pinta näytti mutristuvan Sujautin sormen s isä lle pilluuni katsoessani Annikaa bileissä osa 2 http: Työnsin hieman sormea s isä lle ja tajusin että Annika Olin varastossa ja jaoin isä nnille naulaa, jauhoja, Halusin ja tulin aisuriksi 2 http: Keskisormeni painuu s isä än liukkaaseen ja kuumaan Isän pomon saunabileet http: Seksiä saunassa Otsikko Isä n pomon saunabileet Laatija Asuimme Göteborgissa, jossa isä llä oli työpaikka SKF: Isä kysyi, lähtisinkö hänen Isä päätti kaikesta huolimatta Mutta miksi ihmeessä isä oli kiinnostunut minun Isä soitti ovikelloa ja heti Eihän meillä isä n kanssa mitään Tässä vaiheessa isä kin oli huomannut, mitä oli Yrjänän kalun häipyneen s isä ltäni, oli puolet muusta Erikiksi, Yrjänäksi ja isä ksi.

Riuhtaisin itseni irti ja sanoin isä lle, että jokin tolkku Isä sanoi, että minun olisi Tunsin s isä lläni tuskaa siitä, että Poistuimme lähes tyhjiin s isä tiloihin ja ravintolan Työntelin kielelläni naisen s isä än kunnes hän hellitti Nukkuva tyttö teltassa http: Ei auttanut muu kuin Se tuntui niin ihanalta Tulin saunasta s isä lle pyyhe vyötäisillä Kullini ei sopinut kokonaan s isä än aloitin työnnöt Vaimoa lainaamassa- "Sonnipari" http: Vaikkakin siihen s isä ltyi s isä änkirjoitettuna mahdollisuus Hytti oli pimeä, mutta Rakkauden ammattilainen osa 2 http: En tiedä miten he ovat Pääsimme s isä lle, ja olin jo käymässä Hänet vietiin s isä oppilaitokseen, jossa oli Hän painoi sormen s isä lle suoleen.

S isä lle firmaan, hissillä ja Pirjo ehdotti, että jos Vaimon pikkusisko 2 http: Joulupukki suukon sai http: Joka vuosi olen saanut Yhtenä iltana, kun olin l isä ämässä puita kiukaaseen, L isä ilin puita tulipesään ja Työnsin sormeni hänen s isä lleen ja runkkasin häntä Anelen miestä tulemaan s isä äni, sillä ruumiini Ponileiri EMTE 11 http: Jääpala kulkee s isä reittäsi hävyllesi asti Tunnen kuinka veri pakkautuu jo s isä lläsi olevaan kaluuni ja se Työnnyn s isä llesi alaviistosta päästen Seuraat perässäni s isä lle majaan.

Astumme s isä lle pukuhuoneeseen. L isä ksi paikalla on Me isä nnät tyydymme seuraamaan ja Kaikenl isä ksi kuljettajalla oli Kun pääsimme ovesta s isä lle kuvittelin, että S isä llä opettajat ohjasivat L isä ksi häntä ei tuntunut Otimme takit pois ja Opettaja ja Oppilas http: Yritin paeta mutta olin Kulli solahti s isä lle ja molemmat reiät Raapiminen l isä si Reksan alkukantaista Reksa kömpi pois Marin Sepe ja Reksa olivat hänen s isä llään yhtäaikaa.

Väärä hälytys, osa I CaZmir~ http: Ja yksi kerta vielä l isä ä? Astun s isä än huoneeseeni, ja hyppään Hyvät ja Huonot http: Sini pyysi minua tulemaan s isä änsä. Katse tuntui porautuvan s isä äni isompana kuin yksikään Kun kulli oli kokonaan s isä lläni alkoi Kari nussia Tunsin sperman suihkuavan s isä lleni ja melkein sain uuden Sormi liukui s isä äni helposti,mies otti Mies urahteli ja työnsi Mielenkiintoa l isä sivät vielä tiukat housut, Huomasin pillun olevan tiukka, vaikka s isä llä ei ollut kuin yksi Näin Jaanan suorastaan vaativan minua s isä änsä ja työnnyin hitaasti S isä än astui tumma, pitkä mies.

Hän huudahti jotain ja s isä än singahti nuorempi mies Ikuisen Pariisin yössä http: Samassa s isä än tuli nuori Kyllä se joskus sattui Voi Luoja, miten tiukka oletkaan, rakkaani! Etsin s isä ltäsi sen herkimmän sopukan Käännän sut ympäri ja Aion työntyä s isä llesi, mutta Sisarukset pulassa osa II osa I Samalla kun imeskelin ja Jatkoin näin ja aloin Saimme kevätkylvöt tehtyä isä ni tuttu toisesta kylästä Isä ntä oli ollut jo Merjan päälle työntyen s isä än alkaen liikkua Naimme kuin eläimet ja Annamari työnsi sormensa s isä än ja pyysi minua antamaan L isä ksi Annamari meni vessaan Työnnä se minun s isä än haluan sen syvälle en Upota se sinne ja pidä L isä sin veteen vaahtoavaa Laitoin yhden sormen s isä än, tiukkaan kolooni.

Ja se teki todellakin Katja pyysy minua äkkiä s isä änsä sanoen käytävänsä Luikimme ovenrakosesta s isä lle hämärään rakennukseen Työnsin käteni housujen s isä än ja työnsin ne alas. Lepäsimme vielä hetken s isä kkäin tuntien suurinta Liikutin sormeani hitaasti s isä än ja ulos, kunnes laitoin Saijan vielä vievän minua s isä lleen vaan hieroin sormillani Saija ohjasi seisovan kaluni sormillaan s isä änsä ja nosteli Työnsin kaluni s isä än ja Saija päästä Upposin hannan s isä än uudelleen ja uudelleen.

Kosteus valuu reisiesi s isä pintoja myöten ja ilman Vetäydyn varoen s isä ltäsi ja käännän sinut Ja sinä myös odotat Isä äni en edes muistanut, sillä isä ni oli jättänyt perheen jo Annoin kaiken tulla äitini s isä lle. Tilaus Linkki dildoa s isä lläni hieman vaikeassa Linkki dildo liukui s isä än-ulos vaostani pienen Tilaus Linkki dildoa s isä lläni.

Linkki dildo poistui s isä ltäni ja sormen pyörintä Lopullinen askel amatsoonien ystävyydessä. S isä än päästyämme aloimme Avasin takin edustaa ja Sanoi l isä ä. Itse työnsin kaksi sormea ystäväni s isä än ja aloin liikutella Menimme siis s isä lle hänen asuntoonsa ja Siellä meitä odottikin par isä nky valmiiks Koulutytön päiväkirja 2 http: Työnnä se jo s isä äni! Hän ohjasi kullinsa s isä äni. Kun terska lopulta oli s isä lläni, loput liukuivat Iskuja tuli l isä ä ja Nick huusi tuskasta.

Matiaksen työntyvän s isä äni. Isä ni oli vastassa ja vaihdoimme Palatessani s isä lle taloon, vanhempieni Saara kurkisti s isä lle huoneeseen. Viitoin häntä tulemaan s isä lle. Näin s isä lle erittäin hyvin. Mentyämme s isä lle Veikko riisui minut ja Pujotin käteni farkkujen s isä än ja tavoitin sieltä Kaiken l isä ksi bussi on sen verran Kasvien l isä ksi sisustus tuntuu Kaiken l isä ksi olin huomannut, että Yritän edelleen taistella s isä lläni kumpuavia tunteita S isä lläni räjähtänyt orgasmi S isä llä Leena tarttui rohkeasti Painan s isä än ja alan pumpata puristaen Kaisan nesteistä, mutta l isä än pyllyvakoon varmuuden vuoksi l isä ä rasvaa.

Kaiken l isä ksi rehtori syyt- täisi Työnnän kieltäni hänen s isä änsä. Työnnän sormeni hänen s isä änsä, koukistan sitä. Tunnen syvällä s isä lläni tuon kovan ryhmyisen Uusi sänky korkattu http: Hänen n isä nsä sojottivat selvästi S isä än ja ulos työntelin Minä tahdon l isä ä, hän hymyili ja alkoi Irina johdatti Neean s isä lle ja jätti hänet eteiseen Mies oli todella komea Yhtäkkiä hänen s isä änsä rupesi valumaan jotain Jo tottahan se oli.

Se oli kivasti tehty, Hän meni s isä än ja veti minut perässään. S isä llä hän suuteli minua Ville työnsi sormen s isä än ja alkoi naimaan peppuuni Hän rakasteli minua katseellaan 3 ja viimeine http: Vasta kun käsi painoi Teemu työnsi kielensä s isä äni. Yllätys SM sessiossa http: L isä ksi kerrottiin säännöt SM Sillä l isä ksi, että pidin alistuneena Tyttöjen raiskaus vie vankilaan http: Ulla huusi suoraa tuskaa Hipaisusta ei oteta http: Vai johtuiko se isä -puolestani joka oli Samu opasti mut s isä än.

Kauhukuvat isä -puolesta makaamassa Ajatus naapuristani s isä lläni kuvotti minua Koulupojan unelma osa 2 http: Menin s isä än odottamaan Riikkaa mutta Riikka tuli s isä lle, suuteli minua ja sanoi Ovesta s isä än tuli Salla, Riikan paras Salla tuli s isä lle ja riisui samantien Silja voihki, kerro l isä ä, minä olen ihan kiimassa.

Sormet hiipivät s isä reisiäni pitkin ylöspäin Välillä työnsin kieleni s isä än niin syvälle kuin Hän kiihottui l isä ä koko ajan, tunsin sen yhä Kun Tony tuli ovesta s isä än. Vanha nainen mustelee kesää http: Taasko ne hakkas sut? Tuu s isä än, mä lainaan sulle ehjät vaatteet.

Astun s isä än pikku eteiseen ja riisuin Hän työntyi hitaasti s isä äni, välillä hyväillen Pienet panot koulumme kirjastossa http: Pekka oli päässyt isä nsä työpaikalle S isä än päästyämme käännyn Se kiristi ja minä siellä s isä llä pelokkaana ja Kun lopulta olin s isä llä lemuavien vanhusten ja Jaana vinkui ihanasti en Jaana taisi uskoa koska Laitoin kolmannen sormen s isä än ja pyöritin niitä Autoa aina tarvitaan http: Astuessamme s isä än typötyhjään asuntoon, Tungin sormeni s isä än ja aloin liikuttelemaan Annoin käsilläni l isä ä vauhtia kun hän liikkui Tyttöjen juttuja ; http: S isä lleni en sitä uskalla Teksti s isä ltää pornografiaa, jossa Parivuoden ja sohvan l isä ksi asuntoon ei mahtunut Miehen kova siitin liikkui hänen s isä llää liian varoen, liian Hän oli ärty isä , mutta peitti sen Iloinen jälleen näkeminen http: Kiihkoani l isä si, että olin vihdonkin Laukesin Minnan s isä än niin voimakkaasti, että Menimme nopeasti s isä lle ja eteiseen päästyämme Tilaus Linkki dildoa s isä lläni tiuhaan tahtiin ja Tapahtui saunassa vanhalle jatkoa http: L isä ksi, Reijo mietti, hänen ei L isä ksi tyttö imeskeli ja yritti Kiihotustani l isä si kun näin miten Karita Kirjauduimme s isä än ja portieeri hymyili Pari sormea menee s isä lle ja tunne on fantastinen.

Aaltojen syleilyssä En malttanut pysyä pois! Tukiopetusta koulussa III http: Tapahtui kauan sitten http: Heidän isä nsä oli töissä Asuin s isä än ovesta ja hän oli Suutelimme l isä ä ja käteni seikkailivat Pehmeä kostea pillu imi minut helposti s isä än, ja hän vaikeroi ja hoki Saija avasi ovensa ja s isä än päästyämme riisuttiin Saijan älähtäessä, heti l isä ä, jatkoin toinen käsi Saija yritti levittää l isä ä reisiään kun pyöritin Hivelin l isä ä, ja Saija oli pillu Kerhon jäsenenä osa 2 http: S isä än, ulos, s isä än, ulos.

Samalla mies upottaa kurkun s isä äni yhdellä rajulla Kävelin kuitenkin s isä än huoneeseen ja mies, jolla Hän työnsi sormensa s isä äni ja hymyili kun huomasi Tyttö antoi pillua http: Pidin munaa s isä llä, ja otin molemmat rinnat Samassa joku tulee s isä än huoneeseen.

Se täyttää minut ja Kuuma kalu syöksyi s isä än ja ulos, joka työnnön Astuessani s isä än oli valot sammutettu Pillu tuntui s isä ltä varsin kuumalta ja Otin sormet pois Rositan s isä ltä ja nuolaisin pillua koko Vetäydyin Rositan s isä ltä ja pyysin häntä Pidin pienen tauon ja Pysyimme s isä kkäin suutelimme ja lopulta Naapurin Jussi 4 http: Jussi tuli käymään s isä llä suutelimme rajusti,mutta Kiihotuin koko ajan l isä ä kokeneen miehen Äkkiä tunsin terskan työntyvän s isä lle äänähdin Pekan vetäytyessä s isä stäni olin saanut elämäni Pekan kanssa ja menivät s isä lle.

Menin talon päädyssä olevasta ovesta s isä lle riisuin kengät jotta S isä än oli yllättävän helppo Tulin hänen s isä änsä, ja vasta siinä Marita astui s isä än ja meni olohuoneeseen Samassa olimme jo s isä kkäin ja nostelin Maritaa Minusta tuntui, että hän Varsin nopeasti käteni olivat päässeet mekon s isä än. Mutta niillä oli vielä Oi kuinka se tuntui Jännitystä l isä si, että kuka tahansa voisi Lähen hakee mökistä l isä ä bissee sillä aikaa kun muut jää ulos bailaa..

S isä llä on hiljasta. Eräänä aamuna s isä än astui Seija,hänellä oli Sen l isä ksi mulla oli ylläni Anne ja Marketta astuivat s isä än.

Mekon l isä ksi Marketalla oli yllään L isä efektin kaikkeen toi Rasvattu sormi upposi s isä äni. Kulli painuu vähitellen s isä än. Terska alkaa taas painumaan s isä äni. Erään naisen suihkufantasia http: Toni alko l isä ämään tahtia ja se Terhi - Tarinaa http: Livahdin s isä än, kun olin kuunnellut Jatkuva kiima 6 http: Kirjauduttuani s isä än, riensin innokkaasti Ellen ja Irjan ei Mirja huusi jo tässä Sain tästä hieman l isä ä rohkeutta.

Tulin viimeisenä s isä än ja menin suoraan Hennan Hennan rintoja ja kaulaa l isä ten hänen mielihyväänsä. Pakko minun on sinua Hän alkoi hitaasti liikkumaan dildo s isä ssään ja näky oli Tilaus Linkki dildostaan s isä llään, nussien kuin L isä ksi hän kyseli omista Välillä l isä sin puita kiukaaseen. Lopuksi reisien s isä pinnat ja mustan karvoituksen Saimme Markun raahatuksi s isä lle ja Seija riisui ja Seija nytkyi ja ulisi ja Seija katsoi minua ja Orgasmini hyvyyttä l isä si vielä, kun Seijan Astuimme s isä än pieneen solukaksioon ja Tunsin kuinka jännitys l isä äntyi huoneessa ja huomasin Satu ja Hanna olivat Kalu liukui s isä lläni ja pysyi kovana vaikka L isä sin tahtiani ja tunsin kuinka mielihyvä l isä äntyi ja orgasmi lähestyi Käytiin mekin s isä llä mutta tuotapikaa Sitten mentiin teltan s isä lle ja minä melko No ei me haluttu tai Tarinan kyhäelmä pitkästä aikaa Astelin s isä än ovesta ja menin Aloin työntyä hänen s isä änsä, hänen tiukka ja Minä ja kolme kiimaista siskoa http: Tanja huohottaa haluavansa l isä ä, enemmän ja syvemmälle, No niin, oisko parempi?

Pullistuma housujen s isä llä kasvoi. Käsi sukelsi housujen s isä än ja paineli melkein jo Sadehousujen s isä llä pullisteli mahtavasti ja Jossakin kiveksien s isä llä tuntui kipeä vihlaisu, Pidin kalun s isä llä ja vain vähän Olimme pitkään paikoillamme, kalu yhä tytön s isä ssä. Kameran edellä s isä lläni työntyi jonkinlainen L isä ksi hän vielä l isä si että yleensä Sähköinen kihelmöinti l isä äntyi ja se siirtyi kohden Hän veti laitteet pois s isä ltäni. Pidin vähän taukoa ja Aki oli silmät kiinni Mä laitan tän nyt s isä än, oo vähän aikaa Jari hiero l isä ä liukkaria kyrpäänsä, se Kyrpä liikku hitaasti mun s isä llä ja mä nautin siittä Työnsin varovasti sormeni s isä än ja työntelin muutaman Tämä retki s isä ltää molempia.

Kävelemme s isä än suuresta ovesta, miehinen Voihkaisen, runkkaava ja s isä äni työntyvä mies alkavat Johanna ja minä http: Ensiksi pistin kaksi sormea s isä än ja huomasin Johannan Sami vain käytti sormensa s isä lläni ja vetäisi sen heti Voihkin ja valitin, tahdoin l isä ä!!! Pete tuli s isä äni ulvahtaen ja suunnilleen Novelli s isä ltää paljon muutakin Toi mies on kuuma!

Mies l isä ä pökköä pesään ja S isä än, ulos se soutaa Halun upottaa s isä äni tämän komeuden. Keskikesän yö mn http: Jukan isä n vanha kotitalo oli Joimme parit oluet l isä ä, laitoimme saunan kiukaan Hän voihki rajusti kun Jaana pyysi kullia s isä änsä, työnnyin varovasti hänen s isä änsä. Kortti antaa ja kortti ottaa http: L isä ksi panokset kasvoivat koko Sänky oli matala par isä nky, jossa pääty oli avoin.

Tarun lantio alkoi jo L isä ksi Leenalla oli pitkä musta Kaiken l isä ksi huomasin sen vasta, kun Sitten s isä lläni alkoi kutista ja Leena oli koko ajan Mutta tulipa hän kumminkin. Kaiken l isä ksi hän oli vielä ottanut Jaana huusi ja puristi Uusi naapurini 2 http: Katselin kuinka upposin s isä än Uusi päivä, uusi mahdollisuus? Kiiruhdin s isä än ja tuokion kuluttua ruoka Kadoin l isä ä, hiukan enemmän kuin S isä pintaa taas ylöspäin Painoit sen pään s isä äsi ja aloin työntämään Halusit härnätä minua l isä ä S isä llä oli jo alkuillasta aika Minä kävelin s isä än ja huomasin yhtäkkiä, Saappaiden l isä ksi hänellä oli jalkojensa Kaunis, mutta s isä ltä likainen huora.

L isä ksi ne olisivat suojanneet Miia myös nautti joka Mies kuitenkin survoi sen s isä än, yhdellä nopealla ja Se meni helposti s isä än ja aloin työntään S isä lläni myllersi ja etsin Hän oli liukas ja Kuuma sperma poltti mun Se meni heti perille.

Olin hänen s isä llään ja näin mielessäni Vedin kullini ulos hänen s isä ltään ja rojahdin hikisenä Erotiikkaa oppimassa 2 jatk huom. Vedin sen samantien ulos Herrani ja minä http: Levitin jalkojani l isä ä ja toivoin hänen Ulos ja s isä än Ohjasin kalun s isä lleni ja tunsin kuinka mies Sperma syöksyi s isä lleni ja raastoin kynsilläni Hitaasti suonikas kyrpä työntyi kokonaan s isä lleni.

Hän meni kaarelle ja Niiden s isä ltä paljastuu kaunis, sileä Miehen elin on minulle Pieni kipu vain l isä ä omaa nautintoani, ja Tsekkasin s isä lle ja menin laukkuineni Silitin reitesi s isä pintaa ja samalla Mies innostuu l isä ä ja alkaa hivuttaa Mies l isä ä hämmennystäni painamalla En ikinä päästä tätä s isä ltäni.

Itse asiassa olisi kai Sitä seuraa paljon l isä ä. Mies vuorottelee sormiaan s isä ssäni, pyöritellen Taas s isä än, kiihtyvällä tahdilla, Kaivoin laukustani ostamani seksilelut, availin ne paketeista ja työnsin kirjoituspöydän laatikkoon. Katsoin löytyykö telkusta pornokanavaa ja kun sellainen löytyi, kuittasin kanavan lisämaksun ja suljin laitteen. Ja sitten vain odotin. Viittä vaille viisi ovelle koputettiin. Avasin oven ja siinähän Heli seisoi käytävässä jakkupuvussaan, hiukset nutturalla, tiukka ja itsevarma ilme kasvoillaan.

Pyysin häntä sisään, mutta hän vain seisoi käytävässä uhkauksia ja kirouksia sähisten ja vaatien toistuvasti saada kuvat itselleen. Ne on bitteinä kameran ja tietokoneen muistissa. Et sä selviä tästä raivoamalla. Heli istui nojatuolissa selkä suorana ja huulet tiukkana viivana, mutta levottomasti pälyilevät silmät paljastivat hänen menettäneen osan itsevarmuudestaan.

Avasin minibaarin oven ja tarjosin paukkua, mutta hänelle ei kelvannut. Tarjosin myös itselleni ja minulle kelpasi. Istuin kirjoituspöydän reunalle ja maistelin viskiä.

Tarkkailin Heliä tyynesti paikaltani, mutten puhunut mitään. Vaistosin hänen hermostuneisuutensa kasvavan sitä mukaa, kun hiljaisuus pitkittyi. Heli näytti yhtä aikaa vihaiselta ja pelokkaalta. Mä ilmoitan muuten poliisille.

Heli tuijotti minua silmiin ilmeisesti nähdäkseen, olenko tosissani. Hän taisi vakuuttua, sillä pian hän, koomillisella tavalla arvokkaan hillitysti ja leuka pystyssä, nyökkäsi ymmärtämisen merkiksi. Sitten hän otti kasvoilleen kivettyneen, kaikkeen valmiin ilmeen ja tuijotti ohitseni jonnekin kauas. Hän vilkaisi epäröiden nopeasti minuun päin, mutta alkoi sitten ilmeettömästi napittaa roosanväristä pukupaitaansa auki. Kaikki napit avattuaan hän riisui paidan ja laski sen tuolinsa viereen lattialle.

Hänen rintansa näyttivät oikein hyviltä vaaleanvioleteissa pitsiliiveissään. Heli toimi eleettömästi kuin kone, yhä seinään tuijottaen. Hän avasi polvipituisen hameensa vetoketjun selkänsä takaa ja potkaisi mustat sirokorkoiset avokkaat pois jalastaan.

Näppärällä nilkanojennuksella hame putosi lattialle. Tarkastelin näkemääni tovin ja pidin siitä. Pitsikoristellut niukat string-tyyppiset alushousut olivat samaa vaaleaa violettia sarjaa rintaliivien kanssa. Hoikkien säärien peittona olivat mustat, reisipituiset, läpikuultavan ohuet ja yläosastaan pitsikoristellut Stay-Up-sukat.

Kaluni alkoi jo ottaa pieniä paisumisen ensinykäisyjä. Helvetti, nyt jos kaikki menee putkeen, niin tästä tulee hauskaa! Oletko jo huvitellut tarpeeksi? Avasin piruuttani television pornokanavalta saadakseni hänen ylimielisen tyyneytensä jotenkin säröilemään. Ruutuun lävähti kohtaus, jossa isokaluinen musta mies pani kiljuvaa valkoista naista perseeseen toisen naisen, kaakaonruskean, runkatessa tämän vaaleanpunaista pillua ja klitorista sormillaan.

Hyvää ilmeisesti teki, tai siltä sen oli ainakin tarkoitus näyttää. Musta, valkoista naista runkkaava tyttö, näkyi vielä samalla tyydyttävän itseään moottoroidulla sauvalla. Punertavat läikät hänen poskillaan kuitenkin osoittivat, ettei hän ollut aivan niin tyyni kuin halusi olla. Perse tännepäin ja kyynärpäät selkänojalle. Heli nousi vastahakoisesti ylös ja asettui hitaasti käskettyyn asentoon. Ai jai, kun olikin hyvä peppu! Stringien naru upposi kiihottavasti persvakoon.

Lantio oli kapea ja sileäihoiset pakarat taaksepäin pulleat. Pillu ja häpyhuulet erottuivat stringien kankaan läpi selvinä kohoumina ja poimuina. Kaluni alkoi ottaa eteen jo ihan tosissaan.

Siirryin Helin taakse, koskettelin ja puristelin kevyesti tutkien ihailtavan hyvämuotoista persettä. Parempi kuin olisin arvannutkaan. Laitoin sormen stringien nyörin alle ja nostin narun pois persvaosta. Narussa oli aavistuksen verran ruskeaa töhnää persereiän kohdalla, vaikka ryppyinen piukka reikä näyttikin siistiltä.

Kurkkasin alaspäin ja näin karvattomaksi ajellun pillun. Häpyhuulet olivat kuivat ja kiinni toisissaan. Sisemmät pienet huulet olivat melkein näkymättömissä isojen huulten peitossa.

Klitorista ei millään tavalla erottanut huulten sisältä. Eipähän naista ainakaan mitenkään kiihottuneeksi tai halukkaaksi tunnistanut, mutta se ei minua haitannut. Koko aikana Heli ei sanonut mitään tai päästänyt ääntäkään, nojasi vain kyynärpäillään selkänojaan kasvot kämmeniinsä haudattuina.

Otin stringien vyötärönauhasta kiinni ja laskin housut takapuolen yli reisille. Huomasin, että häpykarvat oli ajettu enimmäkseen pois, vain eteen oli jätetty pieni siisti karvakolmio. Helin selkä oli taivutettu, luultavasti tahallaan, ylöspäin pyöristyneeseen asentoon ja reidet olivat kiinni toisissaan. Käskin hänen laskea alaselkäänsä notkolle ja työntää persettään ulospäin. Hän totteli huonosti, sillä selkä laski vain pari senttiä.

Läjäytin kämmeneni melko napakasti toiseen pakaraan ja toistin ohjeeni. Hän ähkäisi ja laski selkäänsä nyt huomattavasti alaspäin ja nosti persettään pystyyn. Laskin hänen alushousunsa alemmas ja nykäisin ne polvien alta nilkkoihin ja pudotin ne lattialle. Rullasin myös sukat alas reisiltä ja kohta ne päätyivät lattialle stringien viereen. Työnsin molemmat käteni hänen jalkojensa väliin ja käskin avata reisiä ja Heli totteli. Pakarat levisivät auki edessäni.

Häpyhuulet raottuivat jonkin verran paljastaen sisemmät huulet kokonaan, jotka nekin olivat sen verran levällään, että punainen pilluliha tuli huulten alta näkyviin. Klitoriksen saattoi helposti erottaa, olisikohan ollut vähän turvonnut? Vaikea sanoa, kun en tiennyt, millainen se tällä nartulla normaalisti oli.

Sen ainakin osasin sanoa, että oma vehkeeni oli turvonnut jo kipurajoille asti. Riisuin nautiskellen omat vaatteeni pois. Tilanne oli todella kiihottava: Minua panetti enemmän kuin koskaan.

Siirryin Helin taakse ja laskeuduin polvilleni. Laskin käteni Helin pakaroille ja levitin. Työnsin nenäni kiinni haaroihin ja nuuhkaisin. Pillusta lähti tuttu, miedosti pistävänmakea ja kiihottava haju. Ylempänä oleva ryppyreikä haisi sille, mille sen pitääkin haista, siis paskalle, mutta ei onneksi pahasti.

Koskettelin ja hieroin pakaroita ja persvakoa ja pyöritin sormiani pienessä karvakolmiossa häpykummulla. Tutkin sormenpäilläni häpyhuulia niitä sivellen, nipistellen ja auki levittäen. Hieroin peukalollani klitorista välillä varovasti, tuskin koskettaen ja välillä voimakkaammin painaen. Koko tänä parin minuutin aikana Heli ei liikkunut senttiäkään eikä puhunut sanaakaan. Oli kuitenkin selvästi nähtävissä, että Helin pillu reagoi siihen, mitä sille tehtiin, halusi Heli sitä tai ei.

Huulet olivat selvästi turvonneet ja koko pillu levisi entistä enemmän auki edessäni. Klitoris jöpötti jäykkänä ja pulleaksi paisuneena huulten välissä. Työnsin kaksi sormea sisälle pilluun ja löysin, mitä odotin: Vedin sormet hitaasti ulos ja levitin nestettä häpyhuulille ja klitorikselle.

Työnsin sormet takaisin sisälle ja annoin niiden vain olla. Pillu ei tuntunut mitenkään tiukalta ja sormet upposivat sisään helposti. Tiesin, mistä se johtui.

Koko aikana narttu ei ollut liikkunut tai päästänyt äännähdystäkään. Hän oli ilmeisesti päättänyt selviytyä tästä moraalisena voittajana, antaa minun touhuta rauhassa ja olla välittämättä siitä, mitä hänelle teen. Nytkin hän yritti olla tietoisesti reagoimatta mihinkään hänelle tapahtuvaan millään tavalla ja piti tahallaan alapään lihaksensa rentoina. Helvetti, se ei käy! Se oli juuri sitä ylimielistä arvokkuutta, jota hänessä inhosin.

Näin, miten hänen kiihottunut pillunsa kerjäsi munaa. Päätin, että sen omistajan olisi kerjättävä myös. Työnsin Helin sisällä olevat sormeni niin syvälle kuin mahdollista ja painoin samalla peukalonhankani klitoriksen päälle. Aloin liikutella sormiani hyvin hitaasti edestakaisin. Jatkoin tätä noin pari minuuttia, kunnes tunsin voimakkaan, pari sekuntia kestävän puristuksen.

Löytyihän sitä tiukkuutta eikä ihan vähän löytynytkään! Helin kiihotus alkoi siis olla sitä luokkaa, ettei hän enää voinut estää lihaksiaan toimimasta. Jatkoin edelleen hetken aikaa Helin runkkaamista, tällä kertaa vähän voimakkaammin ja nyt pillu puristui tiukasti sormieni ympärille noin kymmenen tai viidentoista sekunnin välein. Heli ei päästänyt ääntäkään, ei ainakaan sellaista, joka olisi kuulunut televisionainnin yli.

Makasi vain edelleen selkänojan päällä samassa asennossa kasvot kämmenissään. Lopetin Helin runkkaamisen, sammutin telkasta äänen ja hain pöytälaatikosta vähän kättäpidempää. Voitelin punaisen, ohutkärkisen, pehmeästä Jelly-materiaalista tehdyn anustapin liukuvoiteella.

Otin voidetta myös sormeeni ja aloin rasvata Helin kakkospesää. Hän hätkähti sormeni koskettaessa persreikää. Liekö rasva tuntunut kylmältä vai säikähtiköhän hän vain. Joka tapauksessa pakarat jännittyivät ja reiän sulkijalihakset puristivat tien suklaaosastolle tukkoon. Heli nosti päänsä käsistään ja kääntyi katsomaan taakseen. Hän näki kädessäni olevan sauvan ja hän näki minun olevan täysin alasti ja huomasin hänen katseensa osuvan myös kestoseisokissa olevaan kaluuni.

Posket olivat entistä punaisemmat ja hengitys kävi ehkä hiukan kiivaana, mutta muuta hänen olemuksestaan ei voinut lukea. Hiukset olivat edelleen siististi takaraivolle pinneillä sun muilla kiinnitettyinä, aivan kuten hänen tullessaankin. Voitelin sormellani reiän ulkopuolen. Työnsin sormea sisälle takapuoleen ja sulkijalihas antoi nyt periksi, vaikka aukko olikin erittäin ahdas.

Levitin rasvaa joka puolelle aukon sisäpinnoille. Asetin seuraavaksi sauvan reiälle ja aloin työntää sitä sisään. Onneksi sauva ja reikä olivat molemmat kunnolla voideltuja, sillä sisäänmeno tuntui hyvin tiukalta. Narttu taisi vähän jännittää. Työnsin sauvan noin kymmenen sentin syvyyteen ja käynnistin vibran pienelle teholle.

Jonkinlainen lyhyt urahdus kuului hänen kurkustaan. Äskeisestä keskustelusta oppineena päätin nyt helpottaa paineitani siltä varalta, että muija tosiaan päättäisi jostain syystä lähteä ennen aikojaan. Sitä paitsi en tiennyt, olisinko enää edes voinut odottaa, sen verran pahasti panetti.

Seisoin kalu kiinni Helin pillussa. Vibra teki omaa työtään naisen anaalissa. Minä sen sijaan asetin oman sauvani pään Helin pillunreiälle, otin molemmin käsin hänen kapeasta uumastaan kiinni ja upotin yhdellä nautinnollisella, hitaalla työnnöllä koko vehkeeni kälyni pilluun.

Pillu oli hyvin liukas ja kalu upposi helposti. Ai helvetti kun teki hyvää! Helin kurkusta pääsi pari tukahtunutta korahdusta sisään painuessani. Annoin kaluni olla liikkumatta hänen sisällään, aivan pohjassa saakka. Heli oli nostanut kasvonsa ylös kämmenistään, hänen hengityksensä kävi tihentyneeseen tahtiin ja tunsin pillun supistelevan patukkani ympärillä aivan kuin sitä sisälleen imien.

Muuten hän oli aivan liikkumatta, ei lantion liikettä, ei mitään. Avasin nartun rintaliivit ja päästin rinnat vapaiksi. Avasin myös hänen hiuksensa ja otin paksun tukon pitkiä hiuksia käteeni. Lisäsin anusvibran moottoriin kierroksia ja painoin sauvan syvemmälle anaaliin. Vedin toisella kädellä hiuksista ja toisella pidin anustappia paikoillaan ja aloin hitaasti nussia Helin pillua.

Olin melkein saman tien valmis ja päätin antaa roiskua ilman pitkittelyä. Hakkasin nyt kaluani rajusti Helin pilluun. Hänen pakaransa hytkyivät ja kiinteät rinnat ponnahtelivat edestakaisin työntöjeni tahtiin. Vedin kiihkoissani hänen hiuksiaan itseäni kohti, niin että hänen niskansa taipui kaarelle. Helin kurkusta kuului nyt melkein yhtäjaksoista vikinää enkä tiennyt, johtuiko se nautinnosta vai kivusta.

En tiennyt enkä välittänyt. Vedin kaluni ulos pillusta räjähdyksen hetkellä ja huusin nautinnosta. Katsoin, kuinka iso lasti spermaa roiskui pitkin Helin selkää, pakaroita ja reisiä. Seisoin huojuvin jaloin Helin spermalla vuorattuun perseeseen nojaten.

Limainen puolikova kaluni lepäsi hänen ristiselkänsä päällä. Päästin otteeni Helin hiuksista ja sammutin anustapin moottorin ja vedin tapin ulos.

Hän kääntyi katsomaan taakseen. Huoliteltu uralady oli poissa. Tilalla oli hengästynyt, hapsottavahiuksinen ja punaposkinen kiimainen narttu.

Hän katsoi lasittunein silmin spermaroiskeista selkäänsä ja selän päällä olevaa kaluani. Hän ei mielestäni ollut lauennut äsken, vaikka lähellä se oli varmasti jo ollut. Näin, kuinka ahnaasti hän katsoi elintäni, joten siitäkin päätellen homma oli hänen kannaltaan jäänyt vähän kesken. Mutta vaikka silmät anoivat, niin sanaakaan ei hänen suustaan kuulunut. Otin pöytälaatikosta käsiraudat ja kiinnitin toisen lukon Helin oikeaan ranteeseen.

Odotin nartun protestoivan tai edes kysyvän mitä aioin, mutta hän vain katsoi tarkasti ja silmät suurina touhuani vastustelematta sitä millään tavalla. Oli ilmeisesti niin kiimainen, että olisi tehnyt mitä vain tyydytystä saadakseen. Nostin uhrini oikean käden sängynpäätyyn, kiepautin rautojen ketjun sängyn päätylevyyn kuuluvan puisen riman takaa, nostin myös vasemman käden pään yläpuolelle ja napsautin toisen lukon ranteeseen kiinni.

Siinäpä narttu nyt makasi alasti edessäni vangittuna. Hetken mielijohteesta nappasin viereisen sängyn tyynystä tyynynpäällisen ja pujotin sen hänen päähänsä. Ole hiljaa ja tee niin kuin käsketään.

Tai jos olet tosissasi, niin häivy nyt heti! Istuin sängyn laidalle sen jalkopäähän ja katselin sängyllä makaavaa naista. Pää oli tyynyliinan peitossa, joten kasvoja en nähnyt.

Rintakehä kohoili voimakkaasti kiivaan hengityksen tahtiin. Vaikka hänen rintansa olivatkin melko suuret, ne törröttivät silti yllättävän kiinteästi pystyssä.

Nännit tummanruskeiden renkaiden keskellä olivat kipristyneet koviksi suuriksi rusinoiksi. Kädet sängyn päätyyn nostettuina hänen hoikka vartalonsa näytti vieläkin hoikemmalta; vatsa oli painunut kuopalle ja alimmat kylkiluut erottuivat selvästi rasvattoman nahan alta. Jalat olivat polvista koukistetut, reidet ja polvet koskettivat toisiaan ja ainoastaan sääret olivat erilleen levitettyinä. Näin kuitenkin hänen kiihotuksesta turvonneen ja kosteudesta kiiltelevän pillunsa reisien alapuolella.

Nousin ja hain leluvarastostani paksun, mustan ja pehmeän hieromasauvan. Levitin Helin polvet reilusti erilleen ja asetin paksun sauvan klitorikselle ja häpyhuulille. Heli säpsähti ja jännittyi. Hänen hengityksensä muuttui kuuluvaksi, raskaaksi huohotukseksi. Käynnistin vibran pienelle teholle ja aloin työntää muhkeaa jöötiä hänen pilluunsa.

Pillu tuntui tiukalta, mutta se oli myös aivan likomärkä ja niin liukas, että sauva lopulta upposi hänen sisäänsä helposti. Vaikka sauva oli melko paksu, se ei ollut erityisen pitkä, joten työnsin sen kokonaan sisälle aivan tappiin saakka.

Heli ei ensin reagoinut sauvaan muutoin kuin kiivaalla ja raskaalla hengityksellä, mutta jo alle puolessa minuutissa huomasin, että hänen lantionsa alkoi selvästi tehdä pienen pieniä nykiviä naintiliikkeitä sauvaa vasten. Otin nopeasti myös jo äsken käytössä olleen anussauvan esiin ja enempiä rasvailematta survaisin sen sille kuuluvaan paikkaan, siis perseeseen.

Käänsin myös anustapista vibran pienimmälle mahdolliselle teholle. Heli makasi sängyllä raskaasti huohottaen. Pään yli vedetty tyynyliina kohoili ja laskeutui voimakkaan hengityksen tahtiin. Pilluun ja perseeseen työnnetyt sauvat surisivat hiljaa. Helin jalat alkoivat liikkua levottomasti edestakaisin, välillä reidet yhteen puristettuina kohti sängyn päätyä suoriksi työntyen ja pakarat ilmaan kohoten, välillä reidet levällään polvet koukkuun vetäytyen.

Lantio teki nykiviä ja koko ajan voimistuvia naintiliikkeitä pillussa ja perseessä hyvin hiljaa värähteleviä, mutta muuten passiivisia sauvoja vasten. Vatsalihakset ja trimmatut pakarat kiristyivät säännöllisin väliajoin tiukkaan puristukseen. Kuvittelin mielessäni, millaiseen kireyteen ja supisteluun nuo treenatut lihakset pillussa ja takapuolessa pystyivät, kun kiimoissaan kieriskelevä narttu yritti lypsää sauvoista itselleen orgasmia pelkkien alapään lihasten avulla.

Istuin sängyn laidalla ja jouduin silloin tällöin työntämään sauvoja takaisin syvemmälle reikiin. Ne kun pyrkivät pulpahtelemaan ulos perseestä ja pillusta voimakkaan lihastyön vaikutuksesta.

Muuten en millään tavalla Helin vimmaiseen orgasmintavoitteluun puuttunut. Katsoin vain ja varmistin, ettei hän tavoittelemaansa saisi.

Pian Heli alkoi inistä ja vaikeroida melkein yhtäjaksoisesti ja hänen lanteidensa liike kiihtyi siihen malliin, että tiesin hänen pian laukeavan. Vedin nopeasti molemmat sauvat ulos hänen sisältään. Helin suusta kuului terävä kiljahdus, johon ei sisältynyt järjellistä sanaa, mutta jonka oli tuossa tilanteessa pakko tarkoittaa pettymystä ja vastalausetta.

Hän yritti vielä epätoivoisesti reisiään ristiin kihnuttamalla ja persettään lakanaan hankaamalla tavoittaa sen huipun, jonne hän juuri oli pääsemässä. Rautoihin lyödyt kädet yrittivät tempoa itseään irti, mutta turhaan. Kun apuja ei tullut sauvoista eikä sormista, jäi hän tyydyttämättömänä ja mahlaa valuvana huohottamaan liikkumattomana maaten.

Sammutin sauvat ja vedin tyynyliinan pois hänen päänsä päältä. Seisoin hänen edessään kalu kovana kohti kattoa osoittaen. Hän katsoi minuun vieläkin hengästyneenä, hiukset sekaisena sotkuna ja osittain hikiselle, punottavalle naamalle liimaantuneina. Hän katsoi silmiini etsien kasvoiltani vihjettä siitä, mitä seuraavaksi aioin.

Joko vihjettä ei löytynyt tai sitten hän totesi jonkin muun olevan kasvojani mielenkiintoisempaa katseltavaa. Heli siirsi katseensa silmiensä edessä olevaan munaani ja jäi tuijottamaan sitä keskittynyt ilme kasvoillaan.

: Kalun syvyys eroottisia fantasioita gay

Kalun syvyys eroottisia fantasioita gay Homoseksuaaliseen treffisivusto naista panettaa
Pornokuvat prostata hieronta gay Sexy amateur homo ts porn
Thai hieronta itäkeskus seksi gay kuukautisten aikana 109

GAY PORNOKUVAT KALUA LIVENÄ