Gay hotpojat tampere seksiseuraa rovaniemi

gay hotpojat tampere seksiseuraa rovaniemi

Eihän sinne ole pakko tulla jos et pidä paikasta! Homot ovat vihaisia kun Koskikapakki heittää heidät ulos koska siellä ei homoja hyväksytä. Hyvin jos käy niin ehtivät siihen eteen ja saavat turpaan oikein lahjakkaasti, ja se on oikein. Sama toiminta käyntiin myös muihin kapakoihin niin hyvin menee. Taidst olla ivain itse saanut porttikiellon sinne? Minä en ainakaan baarista seuraa lähde hakemaan. Sieltä löytyy vain vääränlaista seuraa.

Toivonmukaan se tuolla harrastusten parissa tulee vastaan. Onneksi sitä ei ole kuitenkaan seurankipeä. Ei ollu google yhteensopivat koordinaatit niin en jaksa päätäni enempää vaivata.

Nimimerkki "vaihdappa aihetta" Olet aivan oikeassa sen suhteen , että ilmeisesti sama kirjoittaja levittelee noita homo-aiheisia kirjoituksia eri nimien alla. Miksi ihmeessä kirjoituksia ei poisteta? Taidat siinä itse omiin avauksiisi kirjoitella? Mikä sinulla on homoja vastaan?? Nimimerki "vaihdappa aihetta" ei ole tuon kommentin kirjoittaja. Kiitos hänelle hyvästä mielipiteestä! No ei se sitä faktaa muuta, että olemme eri henkilöt.

Tulkaa vaikka itse katsoon koskikapakkiin jos ette usko että rovakiemellä asuu homoja. Sinähän se tiedät ne "paskanjauhantahommat. Kyseinen häiriintynyt tyyppi tehtailee noita homoavauksiaan joka puolelle ja tavoitteena on päästä mainitsemaan tuon tietyn kapakan nimi.

Hän näköjään vastailee itse itselleen ja muka kyselee että "olisiko Roissa sopivaa paikkaa meille jne. Porttikielto kyseisen paikkaan on syynä tuohon loputtomaan trollaukseen tai sitten kaveri on saanut kunnolla turpiinsa ko. Tiedätte varmaan kaikki miksi tuohon trollaukseen on vaikea kenenkään puuttua.

Silloin nimittäin heilutetaan tasa-arvon lippua ja hänellä on oikeus tehdä tuota. Surullista, mutta totta nyky-Suomessa. Ja sen tuo tyyppi tietää oikein hyvin, siksi hänen homo-trollauksensa saa jatkua vuositolkulla täälläkin. Täyttä valetta kaikki nuo hänen höpötyksensä. Ehkä on porttikielto, mutta ei normaali hetero tuollaisia kirjoittele. On saanut porttikiellon tai ei, niin homo tuo on samoin kuin itselleen vastaileva häiriintynyt furru-tyyppi.

Jos joku trollailee ja vastailee itselleen, ylläpidon pitäisi poistaa nämä viestit. Hei laitoin ylläpidolle viestiä, että poistavat nuo asiattonat homofobiaa ylläpitävät viestit. Sieltähän voivatctarkastaa IP-osoitteet ja näkevät, etten todellakaan vastaile omiin avauksiini tässä.

Toivottavasti reagoivat nopeasti ja tervetulemas koskikapakkiin kaikki erilaisuuksistamme huolimatta! Toivottavasti teillä itsellänne ei ole porttikieltoa sinne kapakkiin, kun yritätte rajoittaa sen asiakaskuntaa. Teet itsestäsi täyden pellen lapsellisilla kirjoituksillasi.

Tiedät tarkalleen, että häiriköinteihisi on mahdotonta puuttua. Onko käynyt mielessä ikinä sellainen asia, että olisiko sinulla jonkinlainen ongelma joka vaatisi lääkärillä käyntiä? Sopivalla lääkityksellä asia ehkä korjaantuisi ja tälläkin foorumilla muut saisivat rauhan kirjoituksiltasi ja tuolta jatkuvalta spämmäämiseltä. Portttikieltosi kyseiseen paikkaan ei toki kuulu muille, mutta se että se konkretisoituu häiriköimällä Suomi Tiesitkö muuten sitä, että jos olisit aito tavallinen homo niin arvostaisin sinua paljon enemmän.

Ja sen verran mitä heitä tunnen niin yksikään heistä ei ikinä laittaisi tuollaisia tekstejä Suomi Heillä on ihan omat fooruminsa jossa he keskustelevat asiallisesti ja spämmäämättä. Toivottavasti otat opiksesi ja lopetat tuon toimintasi koska sinä olet loppujen lopuksi suurin häviäjä tilanteessa. Täällä alkaa koko porukka olla jo täysin kyllästynyt jauhamiseesi. Olet täysin oikeassa "Sirpa-Roi. Toivottavasti Suomi24 palstan ylläpito tosiaan poistaa viestisi.

Aika hitaasti reagoivat ja joskus eivät ollenkaan. Järkevän kirjoituksen ja häiriköinnin ero on siinä, että häiriköintiin voi puuttua, mutta olet oikeutettu mielipiteeseesi. Harmi homma itsesi kannalta, että pidät homoseksuaalisuutta pelleilynä.

Tuskin tunnet ainoatakaan gay-miestä. Olet varmasti kuitenkin hyvin kiinnostumut ja ehkä voisit miettiä omaa seksuaalisuuttasi ja tule käymään kiskiskapakissa. Ketään ei saisi syrjiä sukupuoliidentiteetin vuoksi ja Suomesa yleensä sinua hieman järkevämpiä ihmisiä ja kokevat meidät homot aivan tavallisina eli jos nyt kerron että joku kapakka on kiva paikka, niin he kokevat sen mukavana asiana.

Pyrit siis selvästi ajamaan ihmisiä pois siitä baarista eli sinulla jotain sitä paikkaa vastaan. Onkohan sinulla porttikielto sinne? Se olisi harli homma sukupuoliidentiteessi kannalta, jos tuossa asenteessasi nyt siitä kyse. No minä en ole psykologi, mutta kivaa jatkoa sinulle ja kannattaisi varmaan keskittyä positiivisiin asioihin elämässä kuin muiden panetteluun, sillä sitähän tuö kirjoituksesi on.

Kaikki eivät vain ole sellaisia kuin haluaisit heidän olevan. Lisäksi se voi levitä seksikontaktissa, etenkin suu- ja anaaliseksissä. Näyttää palstan valvoja poistavan niitä kommenntteja mikä on hyvä, sillä mielipiteen ilmaisu ja ajatuksenvaihto on eri kuin homofobian ylläpito ja ihmisten haukkuminen. Tom-of Lapland on trolli joka jauhaa tahallaan tuota samaa shittiä.

Eiköhän tuo kohta taas ilmesty kertomaan juttutarinassaan kuinka hauskaa oli eilen illalla siinä tietyssä kapakassa. Hän on henkisesti sairas yksilö joka nauttii palstan häiriköinnistä. Tuo tyyppi ei edes uskalla käydä missään kapakassa. Yksin kittasi olutta viime yönä ja kirjoitteli taas tänne itse itselleen vastauksia. Mikä sinulla on homoja vastaan? Käytät paljon aikaasi sen esilletuomiseen.

Kiinnostaako asia sinua kovasti?.. Tom-of-Lapland, RoyGaylord ja muutama muu nimimerkki ovat saman kirjoittajan alter egoja. Asia oli helppo tarkastaa. Lisää vielä Someroharjun furry , Viirinkankaan furry , teekkari furry , Ounasrinteen furry. Toivottavasti porttikieltosi koskikapakkiin päättyy pian!

Mielisairas raukka jatkaa jauhamistaan tuosta kapakasta. Oon ite 19 v opiskelijapoju Meri-Lapin alueelta. Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Kik turvallisuus Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

. Qun tele mies haluaa seksiä gay

ANAALIPANO SEKSI HOMOSEKSUAALISEEN TREFFI

Oletko varma, että haluat jatkaa? No minä en ole psykologi, mutta kivaa jatkoa sinulle ja kannattaisi varmaan keskittyä positiivisiin asioihin elämässä kuin muiden panetteluun, sillä sitähän tuö kirjoituksesi on. Saa orgasmin ja pökät kastuu. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Lapin Kansa kehuu kuinka hyvä pelaaja Kokko on,lähti ulkomaille pelaamaan mutta eihän siellä löydy potkupalloilijalle seuraa, joutui palaamaan bumerangina takaisin ropsiin ja nyt kerätään kolehtia että saadaan palkkaa potkijalle.

ILMAISTA HOMO PUHELIN SEKSIÄ KULLIN HIERONTA

Jos he kehuvat jotain paikkaa, niin se ei ole teiltä keneltäkään pois! Mistä täältä Rovaniemeltä, ois toivoakaan löytää 'järkevää' seuraa?!? Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Ihan mistä tahansa voit löytää kumppanin uuden! Keskustelu24 Paikkakunnat Lappi Rovaniemi Gay: Kaikilla on omat juttunsa.