Kalu täynnä mies homoseksuaaliseen tyydytys

Katsos, jos valitset kumppanin vain heidän luonteensa ja sisäisen elämänsä perusteella, niin miksi teet rajan kuitenkin sukupuolen välille? Eikö mies voisi siinä tapauksessa olla luonteeltaan ja sisäiseltä elämältään erittäin viehättävä? Miksi sen pitää olla nainen? Taitaa ne ulkoiset piirteet sittenkin painaa kategorisesti niin, että valitset kumppanisi ensisijaisesti ulkoisten piirteiden perusteella. Sanoit, ettei sinulle ulkonäkö ole muka ratkaiseva, mutta se vaikuttaa silti. Voithan sinä jeesustella kuolaavasi sen tiukkaperseisen kivannäköisen typykän perään siksi, että sillä on niin mahtava luonne Jos ei upealuonteinen suohirviö kelpaa kumppaniksi, niin pinnallinen olet siinä missä muutkin.

Olet vain epäkypsä luonnevikainen mies, joka polkee jalkaa maahan, jos jotkut naiset haluavat muunlaisia miehiä kuin hän itse. Katso peiliin ja mene itseesi! Sinuna katsoisin kyllä ihan itse peiliin ja samaa suosittelen tähään ketjuun vastaavia pinnallisia viestejä kirjoittaneille. Biologia minulla puhuu siinä että jätän sen kuvaamasi naisen valitsematta ja valitsen mieluummin sen jolla on se luonne kohdillaan.

Se on kuule aivan yhtä painava biologinen motiivi ja aivan yhtä seksikästä. Elämä kun on muutakin kuin pintakiiltoa ja mekaanista hinkutusta ja eritteiden vaihtoa. Tai ehkä se sinun kaltaisille on sitten sitä itseään. Totta kai ulkonäkö vaikuttaa jossakin suhteessa mutta että rakkautta toista kohtaan mitataan mittanauhalla ja sillä minkä kokoinen joku hänen osasensa on, on aina pinnalista.

Olen tässä asiassa kuule totuus itse, tekopyhiä pikkusieluinen olet puolestaan itse jolle vain nuo pinnalliset asiat ovat mielessä. Pelkkää selittelyä sinun osaltasi ja samoin monen muun tässä ketjussa. Sinä saat haluta tietysti mitä haluat. Kuulut aina kelpaamattomien ryhmiin koska olet aika surkea ihminen ja rakkautesi ei ole minkäänarvoista jos noilla sitä mittaat. Jeesukseen en usko mutta oikeaan rakkauteen kyllä jota ei määrittele tuollaiset asiat mitä tässä ketjussa käsitellään.

Olette vajonneet todella alas ja inhimillisyys on teistä kadonnut. Oli virhe tulla lukemaan enää tätä ketjua tänään, joten suotta vastaat. En tule lukemaan enää takaisin kenenkään vastauksia tai tätä ketjua ylipäätään. Etpä pystynyt lukemaan tekstistäni sitä, että minä olen onnellisesti avioliitossa maailman ihanimman miehen kanssa ja meillä on henkisestikin niin syvä suhde, ettei kaltaisesi alkueliö pääse koskaan lähellekään sitä. Jos minä jotain inhoan, niin se on tyhmät ja tekopyhät ihmiset, jollainen sinä olet.

Työnnä se pää sinne puskaan, äläkä vahingossakaan opettele ajattelemaan elämäsi aikana Mieheni rakastaa minua sellaisena kuin olen ja etenkin juuri siksi, että olen rehellinen enkä mikään teeskentelevä turhake, kuten sinun kaltaisesi ihmiset. Teidän suhteenne on pelkkää löysän pillun lotinaa. Siinä se teidän henkinen yhteytenne. XD Turhake ja niljake olet sinä, ei tuo mies. Jospa se miehesi nauttii myös siitä seksistä koska mitään muuta hänellä sinun kanssa ei tule olemaan koska mihinkään muuhun sinusta ei olekaan.

Ehkäpä löysit toisen kaltaisesi ja sen vuoksi sovitte hyvin yhteen kuten roskapussi ja roskalaatikko. Naista, jolla on erittäin tiukka pillu ei paljon löysäksi haukkumiset hetkauta.

Lisäksi, kun et tiedä minusta tai suhteestani muutenkaan yhtään mitään, niin ei paljon kaltaisesi tyhjän tynnyrin kolinat häiritse. Työnnä se pikkunakkisi vaikka jonkun korvaan, jos saisit sillätavoin edes jostain rööristä jotain tuntumaa Aivan varmasti pikkunakkikin tuntuu, mutta isompi HK-blöö tuntuu paremmalta. Sellainen minun mittoihini sopivan kookas. Se on mahtavaa joka kerran, kun rakastelemme mieheni kanssa, että siinä yhdynnässäkin on se oma "esileikkinsä" kun tiukkoihin paikkoihin ei mieheni meisselillä mennä yhdellä vedolla peräkammariin asti.

Siinä menee oma aikansa, kun vehje raivaa tiensä kokonaan sisälle ja taivas miltä se sen jälkeen tuntuu. Siitä ei malttaisi pitää näppejään erossa, hyväillä ja helliä Ihana koko mies muutenkin.: Ihan totta mitä aiempi sanoi. Pikkunakkikin tuntuisi, muttei yhtä hyvältä kuin sopivan kookas.

Liian iso taas sattuisi. Sinulla taitaa olla aika iso rööri. Tiukkuuden ja vaginan varsinaisen koon. Sinulla voi olla todella tiukka mutta samalla myös isokokoinen sisus joka laajenee huomattavasti verrattuna kanssasisariin. Toisilla naisilla on toisin. Minulla sattuu olemaan sellainen. On täällä vitun tyhmää porukkaa, kun ensin kyseenalaistetaan se, ettei nainen muka itse tietäisi mikä hänestä tuntuu parhaalle ja sitten vielä kyseenalaistetaan se, etteikö nainen itse olisi paras asiantuntija oman pillunsa suhteen.

Minähän jumalauta itse sen kanssa olen eniten elämäni aikana askarrellut! Painu nyt nyrkittämään sitä "oravapilluasi" niin alkaa tuntua sinustakin hyvältä.

Vai oikein gynekologikin on sanonut Sinä tykkäät isosta ja jollekin toiselle pienempi tuntuu ihan samalle tai hyvälle liekö jopa paremmalle kuin sinulle tuo.

Ihmisten alapään hermotuksissa on myös suuria eroja. Ei tässä ketään tarvitse idiootiksi alkaa kutsua. Et ehkä tiennyt tätä, sillä sinun ulkoisilla ja henkisillä avuillasi pääsee sänkyyn kuin korkeintaan muinaisen Itä-Saksan kuulantyöntöjoukkuessa olleiden naisten kanssa ja nekin huolivat sut vain TODELLA kovassa kännissä!

Eikö kukaan tällä palstalla hallitse luetunymmärtämistä? Enhän minä ole sanonut peniksen koosta mitään muuta, kuin omiin mittoihini sopivan kookas ja että liian iso sattuu. Kukaan ei tiedä silloin, minkä kokoisesta puhun! Eikä ole tainnut moni muukaan nainen täällä senttimääriä ilmoittaa. Kyse oli, onko koolla väliä ja useimpien vastaus oli se, että kyllä on.

Naisten pillujen kootkin vaihtelevat, niin että eiköhän se kullekin sopiva ole aika eri kokoinen. Sekin on otettu täällä esiin, ettei kaikille naisille miehen peniksen koolla ole mitään väliä. Ihmetyttää, miten tästä voi joku vetää herneen nenään. Ihan kuin tämä olisi joku peniskompleksisten katkeruuden vuodatuspaikka. Itse en jaksa enää inttää asennevammaisille selvästi esitettyjä asioita.

Keskustelu on silloin mielekästä, jos luetaan toisen teksti sellaisena kuin se on, eikä pistetä sanoja toisen suuhun. Nämä eivät tiedä,missä on ihmisten oikeat g-pisteet!

En minäkään halua naista, joka on lähes kyvytön sängyssä. Tosin usein naisen tapauksessa se riippuu enemmän korvien välistä kuin mitoista. Jokut pitävät iljettävänä esim. Naurettavaksi homman tekee tuo tai jopa nuo? No, varmaan kenellekään ei jää epäselväksi heidän mittansa tai siis sen puute , mutta veikeää on ruo järjetön luottamus opittuun lauseeseen "koolla ei ole väliä".

Jos joku ilmoittaa, ettei se ihan paikkaansa pidä, niin tämä tarkoittaa sitten vissiin samaa kuin "munahaukka" eli tuolla yritetään alentaa sanojan statusta, jolloin oma "koolla ei ole väliä" -uskomus edelleen säilyisi koskemattomana.

Tosin totuus asiasta voi olla liian karu ko. Silloin tosiaan epäilys "onkohan tästä pelistä mihinkään naiseni mielestä" vaikuttaa varmasti miehen suoritukseen - ja toki siis seksiin ylipäätään. Joskus näin kirjoituksen, että ihmisellä lajina olisi omiin mittasuhteisiin suunnattoman suuri penis. Se ei siis evoluutiossa olisi tuollaiseksi muodostunut, jos sillä ei olisi mitään merkitystä. Ainahan tavoitellaan sitä, mikä on jotenkin erityistä: Tämä on fakta, mutta sama fakta pätee toisin päin: Noh, kait kommentoin ihan itsekkyyttäni: Ja, voin kyllä vakuuttaa, että myös monet naiset kertovat samaa, mikä täälläkin on havaittavissa, että varmasti koolla ei juuri ole merkitystä, mutta "minä ainakin tykkään isosta" luulen tämän korostuvan sitä mukaa kun naisten on yhteiskunnallisesti suvaittua nauttia seksuaalisuudestaan, mihin suuntaan kehitys näyttää hyvää vauhtia kulkevan - ja tämän lauseen kuulee kyllä myös oikeinkin "jämptin" naisellisuuden olessa kyseessä eli "ämpäri"-argumentti tulee ammuttua alas näin.

Niin siis, jos on vain "hyvä lauta reiällä pilattu", niin onko sillä mitään väliä? On sillä, koska rinnat ovat naisen kaikkein näkyvimmät ja kiihottavimmat osatekijät seksissä, joten koolla on todella väliä. Anteeksi nyt vaan pienitissiset, mutta sanon vain totuuden. Kannattaa lukea aiheesta muualtakin kuin wikipediasta. Tämä kertoo sinun kirjoituksesi perimmäisen merkityksen: Loput ovat saaneet fiksaationsa kovien mainospuheiden takia.

Mutta laittakaahan ihmiset riidat puoliksi ettei mene ihan leikkimiseksi tämä homma. Pienikin peli hoitaa kyllä siittämishomman, että ei se ainakaan siihen funktioon taida liittyä. Jotenkin tässä keskustelussa kuitenkin mielestäni tarvitaan muitakin näkökulmia kuin kiukkuisen pikkukikkelin haukkuja naisille, jotka kertovat kerrankin, miltä oikeasti tuntuu.

Ei se kuitenkaan taida olla siitä kiinni, mitä oma fysiikka on, jos toinen penis tuntuu paremmalta kuin toinen - unohtamatta tietenkään visuaalisuuttakaan.

Mene sinne lukemaan, kuinka kylmää kyytiä naiset saa omista ominaisuuksistaan siellä. Mikähän Sinutkin on noin katkeroittanut. Ja nekö on naisten vika? Tyydy osaasi äläkä inise. Esitin aivan vastaavanlaisen kysymyksen kuin alkup. Halusin vain tietää miehiltä, että onko koolla väliä, kun puhutaan naisten rinnoista. En edes sanonut ääneen, että C-kuppia pienemmät eivät tunnu miltään kädessä.

Sellaista kyhnyttämistä se enemmänkin on pienten rintojen kanssa.. Et siis sanonut, että "[rintojen] koolla on todella väliä". Sinä se täällä iniset ja änkytät ja vaikutat katkeroituneelta. Tyyli paljastaa toki helposti. Niistä taisit itsekin päätellä, että olen kirjoittanut tänne jo muutaman viestin. Tuskin minulla on syytä olla katkera esim. Sitä en heti tajunnut. En kyllä saa mitään selvää kuka mitäkin tänne on kirjoittanut. Onko sulla joku peniskompleksi kun täällä mouruat asiasta tai onko todellakin itsetuntosi noin heikko?

Aloita oma topic ihannenainen -palstalle. Tosin vastausinto ei ole välttämättä huipussaan, sillä näitä tissitopiceja siellä on ollut useita. Mitä väliä sillä sitäpaitsi on, että mitä sinä haluat. Erilaisilla miehilläkin on erilaiset mieltymykset, ihan niin kuin naisillakin. Muut toki pystyvät seuraamaan keskustelua.

Sano, jos olen väärässä, mutta kuvittelen, että haukkuminen ja nimittely ja tuollainen saatanan itkeminen kuinka ei halua, että joku kertoo mielipiteensä, kertoo heikosta itsetunnosta. Hyvä itsetunto tarkoittaisi, että hyväksyt itsesi ja muiden mielipiteet omista heikkouksistasi huolimatta.

Siihen ei kuulu tuollainen avuton niiskutus. Luulitko ihan oikeasti, ettei peniksen koolla ole mitään merkitystä? Sinulla se taitaa se penisongelma olla jos pitää toisten kommenteilla omaa huonoa itsetuntoa pönkittää.

Omista housuista löytyy varmasti ihan keskivertotapaus mutta eipähän tarvitse täällä pullistella kenellekään koska se on kovin teiniä. Teinipoikahan sinä taidat vielä ollakin tai teinityttö? Mielipiteet täällä ovat sitä luokkaa että niille voi nauraa.

Hiekkalaatikko ja "mun isällä on isompi kun sun isällä ja äiti sanoo että sillä on väliä"-keskusteluja. Olet muuten äärimmäisen hyvä esimerkki alemmuuskompleksisesta miehestä. Pillität täällä, kuinka et halua millään hyväksyä mielipiteitä, jotka osoittavat Sinun olevan heikoilla naismarkkinoilla. Näin varmasti moni nainen on huomannut tässäkin keskustelussa, että vaikkei itse peniksen koolla olisi suurtakaan merkitystä itselle, kannattaa silti valita isompi kun sellaisen kantajalla on itsevarmuutta olla haukkumatta toisia: No, ei Sinun tapausta kannata kuitenkaan mielestäni yleistää.

Varmasti on ihan hyvän itsetunnon omaavia miehiä peniksen kokoon katsomatta. Sinulla näyttää olevan peniksestä ihan omaa tuntumaa kun tiedät mikä on hyvä ja mikä ei. Suotta yrität omaa itsetuntosi puutetta minuun projisoida. Olet niin vähäpätöinen ihminen ettei sinuun kannata enempää tuhlata aikaa. En ole aiemmin kirjoittanut tähän ketjuun, joten erehdyt tyypistä, itselläsi on tainnut olla tarvetta enemmänkin kirjoitella, mutta jos se helpottaa pahaa oloasi, se sulle suotakoon.

Halusin tuoda esille sen tosiasian, että seksiin liittyvät fyysiset ominaisuudet ovat olemassa molemmilla sukupuolilla. Jos pitää hirveää meteliä siitä, mikä on miehen mitta, jos joskus saada kommentteja vastaan siitä, mikä on naisen mitta seksuaalisessa fysiikassa. Kannattaa aina tietää, mitä vastapuoli ajattelee, eli jos vaadit toiselta osapuolelta täydellistä seksikkyyttä, mieti pystytkö itse tarjoamaan vastaavaa? On todella helppoa olla kriitikko, mutta mitä miehet sanoisivat itsestäsi, jos heidän pitäisi arvioida seksikkyyttäsi?

Yritätkö muuten sanoa, että miehet yleensä hakemalla hakevat pienirintaisia naisia, koska he ovat kaikkein kiihottavimpia.

Hmm, taisinkin eilen nähdä lehmän lentävän.. Vastauksestasi päätellen kirjoitukseni oli täydellinen touché! Pahoitteluni, että taisin riistää sen viimeisenkin pienen toivon rippeen siitä, että voisit muka tyydyttää naisen. Mutta hei, ajattele niin, että tämäkin yhteiskunta tarvitsee myös kuhnureita - ei se ole yhtään sen alempiarvoisempi pesti. Voithan löytää vaikka mukavan sellaisen, jonka kanssa viettää aikaa - eikä tarvitse miettiä, pystytkö tyydyttämään hänet kun seksuaalisuus on täysin toissijainen seikka.

Hymyä huuleen, sillä pärjäät paljon paremmin kuin tuolla pillittämiselläsi ja muiden haukkumisella. Oiskohan jo syytä rauhoittua ja jättää nuo alapääjutut ihan aikuisille. Jos lapset niistä puhuu, voi tulla vaikka paha mieli. Vakavasti sanottuna molemmat teistä näyttävät loukkaantuneen verisesti ja alentuneen ihan yhtä alhaiselle tasolle kirjoittelussanne.

Touché vaatii vähän enemmän kuin henkilökohtaisuuksiin menevää haukkumista. Epäilen henkisiä kykyjäsi koskaan tuottaa kirjallisesti niin laadukasta tekstiä, että siitä voitaisiin käyttää nimitystä touché.

Aihe tai moite ei koske minua mitenkään. Viihdettähän tämä on kun saa kiusata tuota pikku"miestä" kun hän tuntuu ottavan niin kovin helposti kierroksia faktojen edessä. Minusta hän vaan ansaitsee tulla kohdelluksi kaltoin kun hän lähti haukkumislinjalle. Sen syvälle henkilökohtaisuuteen osumisen paljastaa vasta kirjoittajan reaktio.

Miksiköhän se tuli mieleesi. Käsittääkseni sanan "touché" käyttämiseen ei ole olemassa tekstinlaadullisia kriteerejä. Miksiköhän tämä keskustelu muuten kaiveli napaasi? Tämähän tuli jo päätökseensä toivottelin jo hyvät jatkotkin.

Ihmeellistä, että halusit kuitenkin jatkaa tätä. Mietityttää, onkohan Sinulla jonkinlainen suhde tuohon inisijään - kenties peilikuvaa läheisempi. Luulitko oikeasti, että täällä joku piti edellisiä kirjoittajia lapsina? Käyt selvästi ylikierroksilla, looginen ajattelu ei kulje ja miksiköhän, sinua on loukattu tai paremminkin, joku uskalsi olla eri mieltä kanssasi, oi suuri touché-mestari.

Et kestä tappiota, sinun on saatava se viimeinen sana, selvittävä voittajana kaikista väittelyistä. Mistä moinen pätemisen tarve? Hän ansaitsee tulla kohdelluksi kaltoin. Luuletko antavasi itsestäsi sivistyneen kuvan. Mikäli se helpottaa paranoidisuuttasi, voin kertoa että kyseessä ei ole mikään peilikuvien salaliitto sinua kohtaan. No niin, sinun on nyt aika ottaa se viimeinen sana ja vastata tähän viestiin. Muista nyt löytää se touché, ja voit selvitä voittajana tästäkin keskustelusta.

Tämä on viimeinen viestini tähän ketjuun, joten voiton avaimet ovat käsissäsi. Vilpittömästi toivon, että pärjäät itsesi kanssa.. Et vaikuta järjen jättiläiseltä, jos saan sanoa. Pikkuista ja vaatimatonta Sinussa taitaa olla ihan kaikki.

Oletko miettinyt asiaa omalta kohdaltasi? Jos olisit antanut sivistyneen kuvan itsestäsi alusta lähtien, tuskin kukaan olisi tullut Sinua kyykyttämäänkään näin pahasti. Nyt kun sitä valuu niin on melkoisen turha itkeä. Enkä ole yksikään noista edellisistä kirjoittajista. Alusta alkaen lapsellista tekstiä jota joku huomiohakuinen ja huono itsetuntoinen kirjoittelee. Ainut jonka veri valuu täällä olet sinä itse.

Voit tietysti suuruuden puuskassasi kuvitella että olet tässä keskustelussa voittanut jotain mutta kyllä aikamoisen luuserin kirjoituksilta nuo kaikki vaikuttavat. Sinuna olisin ihan hiljaa nurkassa ja kyhnyttäisin vaikka huonekasvia tai väittelisin sen kanssa. Sen sinä voit ehkä voittaa mutta jätä aikuisille ihmisille ne oikeat keskustelut. Saitko jo viimeisen sanan? Vai pitääkö vielä vastata? En ole sitten se, joka sinun itsetuntoasi on pahasti loukannut, mutta katsotaan kuinka pitkälle jaksat jankuttaa.

Yritin sitä juuri sanoa, että ei sillä ole väliä senkään puolesta, jos joku nainen haluaa suurta penistä, kun makuja on monia. Samoin sinun tissimaussasi ei ole mitään loukkaavaa. Pointti tekstissäni oli, että kirjoituksesi on väärällä palstalla, niin kuin se onkin.

Tulkitsit tekstiäni erittäin oudolla tavalla. Mitä tisseihini tulee, niin ne herättävät kyllä huomiota hoikassa ja urheilullisessa kropassani Huomauttaisin näin hienovaraisesti, että penis ja rinnat eivät ole verrattavissa toisiinsa, sillä vaikka rinnoilla voi olla merkitystä seksissä, niin itse yhdyntään ne eivät vaikuta.

Ja lisäksi rintoja on mahdollisuus suurentaa helpommin ja pienemmin riskein kuin penistä. Jos rinnat eivät ole riittävän kiihottavat, voi koko yhdyntä jäädä suorittamatta. En siis sanoisi, että kyseessä on yhdentekevä asia. Yleensäkin seksissä on melko paljon kyse kiihottumisesta, ja kuinka se saavutetaan.

Et kai todella usko näin? En ole koskaan ymmärtänyt näitä palstapoliiseja, joiden pitää päästä sanomaan, että "Väärä palsta". Seksuaalisuus ei ehkä ole pelkkää mittanauhan lukemista, vaan siihen liittyy monia näkökulmia, joista on ihan mukava kuulla. Yhden totuuden keskustelu on sittenkin melko puuduttavaa. Voin vihjeenä antaa vaikkapa että penis voi liittyä muihin ominaisuuksiin tai on myös puhuttu että peniksen koon kasvu ihmisellä liittyy vastakkaisen sukupuolen eli naisen sukupuolielimen kehitykseen.

Joidenkin mielestä tähän liittyy myös naisen klitorin kehitys. Ei siis seksuaalinen parinvalinta. Tuossa vähän alkua, lopun voit selvittää itse. Mutta nämähän kaikki ovat teorioita mutta paljon parempi kuin se että sillä olisi parin valinnan kannalta ollut merkitystä niin paljon että se yksittäisenä tekijänä olisi vaikuttanut penikseen koon kehitykseen ellei sitten peniksen koko ole vaikkapa tulkittu viestittävän statuksesta.

Sitten on teoria jossa on jonkin verran uskottavuutta joissa on tulkittu että juuri visuaalinen isokokoinen erektiviinen penis on viestittänyt niin uroon statuksesta kuin testosteroni tasosta aggressiivisuus sekä on viestittänyt samaa kuin naisten isot rinnat tai esimerkiksi paviaanin punoittava takapuoli, viittaus siis hedelmällisyyteen ja valmiuteen paritella. Itse lähinnä tiedän asiasta kun tuo evoluutioasia kiinnostaa eikä niinkään peniksen koko vertailu.

Toisaalta jos osallistut tähän ketjuun noilla maneereilla niin kyllä se viestii jonkin asteisesta kompleksista. Samalla joku mies kuten sinä tulee toistamaan myös samaa mantraa jotta tuntisi olonsa hyväksi.

Ihmiset tuntevat hyvin eri tavoin ja viestittävät myös tuntemaansa hyvin eri tavoin. Uskoisin kyllä vahvasti että aikuiset ihmiset osaavat antaa sille juuri sen huomion kuin se ansaitseekin. Kysymys kun on lopulta ihmisten yhteensopivuudesta ja luonnolla on tapana tehdä toisilleen sopivia vastakappaleita. Tämän enempää en edes keskusteluun halua ottaa kantaa, sen verran ala-arvoista se on. Halusin korjata tuon evoluutiojutun kun olen nähnyt siitä tehtävän todella pahoja hätäisiä johtopäätöksiä olemattoman tiedon perusteella.

Kiitokset, että tulit ilmoittamaan järeät mielipiteesi - tosin ilman mitään perusteluja ne eivät ole minkään arvoisia. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Yhdyntä on vain osa seksiä ja nyt puhutaan siitä mekaanisesta suorituksesta, jossa kulli työnnetään pilluun ja sitä rynkytetään siellä. Siihen itse suoritukseen rinnat eivät vaikuta, kiihottumiseen ne voivat vaikuttaa osalla miehistä. Tosin mies voi aina kuten joku aiempi jo kirjoitti yhtyä naista takaapäin ja kuvitella tämän millaiseksi tahansa.

Perseestäkö sinä revit noita sanoja ja prosentteja minun suuhuni. Kommetoi minun kirjoitustani, jos minulle vastaat äläkä laita omia perseellen menneitä tulkintojasi minun suuhuni. Tähän tissikeskusteluun ei ole tiettävästi lähtenyt sen aloittajan lisäksi mukaan kuin yksi mies ja hänkin vain vittuilee pienimunaisille.

Eli eipä ole tämän keskustelun totuuspohja laajentunut missään määrin. Joten topic kannattaisi perustaa sinne, jossa on aiheesta kiinnostuneita eli ihannenainen -palstalle. Sulla on pokkaa kirjoittaa toiselle: DDD Meni uskottavuus sulta ihan täysin. Eipä silti, sun tekstistä käy ilmi, että asioista olet jonkin verran lukenut, muttet ihan täysin ymmärtänyt lukemaasi.

Et taida ainakaan olla akateeminen, sillä ilmaisusi on niin heikkoa ja asioiden perusteleminenkin ontuu luvattoman paljon. Tuolle nauran vielä huomenna töissä Väität tietäväsi ja kirjoitat pitkän viestin, jossa kerrot, ettet viitsi minulle kertoa, jeah right. Kunhan mainitsin ihmisen lajityypillisen ison peniksen, minkä kirjoituksen olen joskus jossain yhteydessä nähnyt.

Tiedätkö Sinä siten sen absoluuttisen totuuden? Minun oma kokemuspiirini vahvistaa useita tässä keskustelussa kirjoitettuja mielipiteitä, mutta en tosiaan väitä, että tämä olisi ainoa mielipide. Kannattaa varoa tuolla oikeassa maailmassa muuten kenelle tuon "pikkukikkeli"-jutun heittää koska vastassa voi olla niin fyysisesti kuin psyykkisestikin isompi meisseli kuten minun tapauksessani ja sen jälkeen keräilet oman säälittävän kostuneen tulitikkusi katuojasta.

Idiootit eivät tietoa ymmärrä eikä sitä heille tule myöskään jakaa. XD Säälittävä pelle täällä yrittää parantaa heikkoa itsetuntoaan! Mietihän mitä haluat merkeillä sanoa yo. Minusta se, että "miehessä on munaa", ei tarkoita tuollaista pillittämistä, että seksuaalinen kyvyttömyytesi olisi naisten vika. Samoin "fyysisesti isompi meisseli" ei varmasti näy miehestä itkunsekaisena muiden haukkumisena. Sanaa pikkukikkeli ei varmasti käytetäkään kuin niistä, jotka siitä inisee kuten Sinä.

Miten olet päätellyt tuon? Sellainen tyyppi, joka heittää keskivertokaverin katuojaan ei kuitenkaan taida saada minua hievahtamaankaan - kokoa kun on muuallakin kuin lahkeessa. Sitä en tietysti sano, etteikö olisi varmasti paljonkin Suomessa ukkoja, jotka sen pystyisi tekemään, mutta onko tässä keskustelussa nyt siitä kyse? Tuntuisiko se Sinusta kivalta, jos joku heittäisi minut katuojaan? Tuntuisiko, että katkarapusi kasvaisi väkivallan myötä? Vai tarkoittikohan lainausmerkit juuri sitä, ettei se sittenkään ole kumma.

Tarkoittikohan lainausmerkit sanan uusi ympärillä sitä, että uusi ei taidakaan olla ihan uusi. Eipä sitä tietoa sitten löytynytkään - no, sitähän minäkin. Koskaan en asiantuntijaksi itseäni väittänyt. Mutta katso, on olemassa ihmisiä jotka tietävät ja sitten sellaisia jotka kyselevät toisilta kuten sinä. Aina voit ottaa itse selvää jos asia noin vaivaa mutta älä nyt hyvä mies ala löpertämään kaikenlaista kuten aiemmin teit jos itsekin myönnät ettet ole tutkinut asiaa.

Mietihän, kuinka paljon rintojen suurennusleikkauksia tehdään niiden riskeistä huolimatta. Rintaliiveihin kehitellään vaikka mitä täytettä, että tissit näyttäisivät isommilta.

Naiset käyttävät jumalattoman avokaulaisia puseroita, että he näyttäisivät seksikkäiltä. Jos pitäisi valita yksi ihmisen ruumiinosa, joka on kaikkein merkityksellisin seksikkyyden kannalta, niin se on rinnat. Eipä vaan löytynyt sittenkään mitään perusteltua argumenttia, miksi siittimen lajityypillinen suuri koko ei liittyisi seksuaalivalintaan.

Asia ei todellakaan vaivaa minua mitenkään niin paljon, että jaksaisin alkaa etsiä väitteillesi tukea. Tyytykäämme siis kukin omiin mielikuviimme asiasta, jos kerran et pysty tietoa esiin tuomaan, joka tuon ensimmäisen mieleen tulevan hypoteesin osoittaisi vääräksi. Sinunlaisesi pikkutissivinkujat saavat tyytyä statistin osaan. Tuskin kuitenkaan seksuaalinen kanssakäyminen on perustunut pelkästään raiskauksiin muinoinkaan. Se tietysti saattaa olla ainoa "seksuaalisuuden" muoto, jonka Sinä pystyt tunnistamaan, mutta jos katsot nykyisiä villejä lajeja, niin aika tarkasti naaraat pääsevät valitsemaan, kenen kanssa yhtyvät.

Että se siitä "vinkumisesta". Mitä muuten tarkoittaa "seksuaalinen lajivalinta"? Kaikilla muilla sinun mielestäsi jotka edes jossakin asiassa ovat eri mieltä tässä ketjussa kanssasi ovat pieninakkisia tai peniskompleksisia. Ihmettelen tätä suuresti koska enemmänkin todisteet viittaavaat täysin päinvastaiseen. Eli olisit varsin vainoharhainen sekä omilla kirjoituksillasi nähtävästi yrität saada näyttämään oman ehkäpä keskiverron paremmalta työkalulta kuin se onkaan että edes jossakin asiassa voisit päteä tässä maailmassa.

Suosittelen sinulle kuten muillekin tässä ketjussa vähän tutustumaan aiheeseen niin evoluutio-hypoteeseihin kuin ihmisen fysiologiaan. Muuten seurauksena on pelkkää räkimistä ja onnetonta päättelyä. Sittenhän näille on olemassa myös psykologisia selityksiä eli esimerkiksi sinun halusi isotissisiä naisia kohtaan ehkä johtuu siitä että ettet saanut äitisi rintaa tarpeeksi pienenä.

Ehkäpä sinulla on myös jonkinlainen kastraatio-kompleksi jossa pelkäät naisten tukahduttavan sinut vaginallaan joten yrität todistella kuinka iso mulkku sinulla on muihin miehiin verrattuna. Kuvitelmat että naaraat ovat vapaasti valita kumppaninsa on täyttä harhaa. Ihmislajille on ominaista hyvin tarkka sosiaalinen hierarkia sekä normit minkä avulla esimerkiksi uroiden välinen kilpailu naaraasta saadaan rajoitettua ja ihmisten jälkeläisten jotka ovat poikkeuksellisen avuttomia toisiin jälkeläisiin verrattuna saadaan huolehdittua.

On aika naurettavaa sinun syyttää toisia vinkumisesta kun lukee sinun tekstejäsi. Oletko kenties vuotiaan persoonallisuudella varustettu vai mistä nämä ongelmat johtuvat? Mitä tuohon sinun tissijuttuusi tulee, niin kiihottuminen rinnoista perustuu mielikuviin. Siihen voi olla monta syytä. Puhtaasti ilman kulttuurillisia vaikutteita tissivako on kiihottaa miehiä siksi, että se tuo mieleen persvaon, mistä on hyvä pääsy toosalle.

Jos otetaan mukaan kulttuurilliset vaikutukset, niin yksi esimerkki sellaiset Pamela Anderssonin aikakauden miehet, jotka haluavat naiselleen isot tissit kiihottuvat siitä tunteesta mikä tulee, jos saa sänkyynsä sen aikakauden statussymbolinaista muistuttavan naisen.

Tisseistä kiihottuminen ei ole ihmiselle luontaista, vaan opittua. Ihmiset kiihottuvat helposti kauneusihanteista ja kauneusihanteet vaihtelevat kulttuureittain. Joissain kulttuureissa tisseillä ei ole minkään valtakunnan väliä.

Kyse on siis paljolti psyykestä ja kulttuurista. Siksi on todellakin mahdollista vedellä sitä lautaa takaapäin ja kuvitella se isotissiseksi. Ja siksi tissien ja peniksen merkitystä ei voi mitenkään verrata toisiinsa. Tissit rinnastuvat miehellä lähinnä vatsalihaksiin tai vaikka hauiksiin. Naiselle tisseillä voi olla paljonkin merkitystä, sillä jotkut naiset saavat orgasmin rintojen hyväilystä tai lähinnä nännien.

Mielenkiinnolla odotan, kykenetkö sinäkin asettumaan keskustelussa yleiselle tasolle, jolla minä olen koko ajan ollut, vai jatkatko oman kokemuksesi jauhamista Aivan samalla tavoin muutenkin toisesta saatavat mielikuvat vaikuttavat ja saavat esimerkiksi hermojen kautta saadut fysikaaliset tuntemukset vaikuttamaan voimakkaammilta.

Esimerkiksi nykykulttuurissa kuten tästäkin ketjusta käy ilmi on voimakas tarve korostaa että isompi on aina jotenkin parempi koska se kuuluu kulttuurimme kuvaan. Se mikä muuten on opittua kiihottumista ja mikä ei esimerkiksi tissit, ei ole niin yksinkertaista.

Kannattaa muistaa nämä asiat kun alkaa puhumaan myös siitä yhdynnän mekaniikasta joka aika monella täällä myös on aika pahasti hakusessa. Senpä takia koko keskustelu "koolla on väliä" on täysin värittynyt. Ihmiset eivät näköjään ymmärrä että koolla on vain väliä suhteessa kaikkiin muihin tekijöihin. En ole siis edellinen kommentoija jos se jäi epäselväksi. Tajuat sen vaikka siitä, jos hipaiset sormellasi kämmenselkää tai painat sormellasi kämmenselkää. Fyysisesti ero on selvä. Mitä tulee taas kiihottumiseen, joka on kaikkein tärkein asia orgasmin saamisen kannalta, niin enpä lähtisi tekofilosofoimaan sitä, kiihottaako joitakin naisia suuri kulli siksi, että se on oikeasti tuottaa enemmän nautintoa yhdynnässä vai mielikuvien takia.

Vastaus tuskin on joko tai, eikä kaikkien naisten kohdalla todellakaan sama. En lähtisi kritisoimaan ihmisiä siitä, jos he tavoittelevat kumppaniltaan niitä asioita, joista ovat kokeneet saavansa nautintoa. Hyvä, jos kykenevät nauttimaan ja osaavat vaatia myös jotain ihan itsensä takia. Tiedän monia, varsinkin naisia, jotka eivät anna itselleen arvoa, vaan uhrautuvat aina kaikkien muiden puolesta. Ihmisen on tärkeää tietää, mistä itse nauttii ja on ihan tervettä tavoitella sitä.

Meillä jokaisella on ensikädessä vastuu omasta itsestämme. Sitä emme voi sysätä kenellekään muulle. Se ei välttämättä ole tervettä vaikka sitä nykyaikana kaupitellaan sellaisena. Teitä nautintoon on myös monia.

Ymmärrän että egoistisen hedonistiselle ihmiselle se on vaikeaa. Ei silloin ihminen toista henkilöä rakasta vaan hänen tuottamaa nautintoa hänelle itselleen. Niissä on suuri ero. Opit nämä asiat sitten ehkä kun vanhemmaksi kasvat. Varsinkin siinä vaiheessa kun se mies alkaa etsiä niitä neitseellisempiä pimppoja jotka kiihottavat ja tuottavat suurempaa nautintoa kuin sinä ikinä.

Hieropa naisen nännejä kevyesti ja sen jälkeen nyrkeillä, kummasta hän tykkää enemmän? Tuo ei ole "tekofilosofointia" vaan todellinen kysymys jos ottaa huomioon että asia josta keskustellaan on mikä erottaa fyysisen mekaanisen toiminnan sekä niiden tuntemukset vaikkapa yhdynnässä henkilön psykologisista subjektiivisista nautinnon tunteista. Tiedän myös monia miehiä jotka uhrautuvat toisten puolesta. Elämä kun on uhrautumista joskus jotta voi saavuttaa jotain muuta kuin yksinkertaisempien elämän muotojen ja lapsen tavan elää yhdestä hetken impulssista toiseen.

Se nyt vaan on niin, että ihmisen historia ulottuu vähän kauemmaksi kuin Sinkkuelämää-ohjelman ensimmäisen jakson julkaisuajankohta. Naaraat eivät todellakaan olleet se joka valitsi, että kuka lisääntyy ja kenen kanssa. Nyt menee näköjään aikaa, ennenkuin saat vastauksen aikaiseksi. Valitan, menit ansaan ja todella pahasti. Voisi sanoa, että hävisit ja arvaa vain kuinka täällä nyt nauretaan sinulle, oi suuri pseudotieteilijä.

Jos joku tykkää seksistä isorintaisen kanssa on kyse juuri siitä, että isorintainen voi antaa parempaa seksiä. Kuka haluaa olla kuvitella seksikumppaninsa toisenlaiseksi kuin se on. Ei se ole enää mitään seksiä.. En väitä tietäväni asiaa, joten esität vaan todisteen niin katsotaan, miten asia oikeasti menee. Kaikki muu on turhaa länkytystä. Sinulla on vain väite. Miksiköhän he täällä inisevät, että kyllä se on naisen vika, jos pikkukikkeli ei riitä.

Onko se siis parempi Sinunkin mielestäsi? Taidettiin taas löytää sittenkin se sama asia, mitä monet naiset täälläkin on jo kertoneet.

Sitä en kyllä tajua, miten se kirjoittamalla jollekin palstalle siitä kasvaisi. Sitä en tietenkään tiedä, miksi isommat rinnat vaan näyttää mielestäni himoittavilta. Haluan vaan vittuilla näille pikkukikkeleille kun he syyttävät täysin kaikkea logiikkaa vastaan naisia omista puutteistaan. Eikö vaan että se lienee puupäisintä tässä asiassa?

Jos selitit, että peniksen koko voi olla klitoriksen kasvun perua, niin miksiköhän se klitoris olisi kasvanut, jos ei seksuaalisen nautinnon lisääntymisen myötä? Kuitenkin sosiaaliseen hierarkiaan suhteutettuna, naiset valitsevat parhaan mahdollisen kumppanin. Miksei yksi valintakriteeri parhaassa mahdollisessa voi olla peniksen koko.

Vastaan asialliseen kirjoitukseen asiallisesti, muihin vittuilen. Voit miettiä, mikä on kenenkin tarve tässäkin keskustelussa, missä vaan itse asiassa puolustan turhaan solvattua osapuolta, naisia, hyökätä minua vastaan.

Tuskin kovin moni sellainen, joka on varma seksuaalisuudestaan, kokisi sen tarpeelliseksi vai mitä? Olet edelleen sitä mieltä, että raiskaus oli ainoa lisääntymiskeino historian alkuhämärissä?

Siis jos nyt ihan oikeasti jo kysyn, että mitkä todisteet tähän on ja mikä on tieteellinen konsensus asiassa, niin mitä ansaa tässä oli? Kaikki eivät naura kanssasi - he nauravat Sinulle.

Kyllä se aika ilmeinen fakta on, että mies on hallinnut suvereenisti ihmiskunnan historiassa parittelukumppanin valintaa. Kirjastosta voit löytää asiaa käsitteleviä teoksia, joita lukemalla voi sivistää itseään, jos asia on sinulle uusi. Ansaan menit siinä, että yritit esittää tieteellisenä argumenttina teoriaa, jonka vuotias koululainenkin osaa sanoa vääräksi.

Sait esittämääsi teoriaa vastaan todella asiantuntevan vastineen, ja jokainen, kyllä jokainen pitää sitä paljon, paljon parempana kuin sinun kikkelihöpötyksiäsi. Osaat kyllä kirjoittaa aika ajoin melko uskottavaa tekstiä, mutta sorrut aina nimittelyyn. Se vie pohjan uskottavuudeltasi. Mutta muista, että jokainen ihminen häviää joskus, tosin ei ehkä yhtä nololla tavalla kuin sinä tällä kertaa.. Tieteellisen argumentin perään voidaan katsos aina liittää tieteellinen lähde.

Tosiaan siis, voi olla, että mielikuvani on väärä tämän olen myöntänyt , mutta alkaa jo tuntua siltä, että täälläkin inisijät yrittävät keksiä omia "faktoja" kun yhtäkään todistetta ei kukaan näköjään pysty väitteelleen esittämään pyynnöstä huolimatta vaikka kovasti uhotaan, kuinka ollaan tutkittu aihetta perusteita myöten ja että kirjallisuus aiheesta on tuttuakin tutumpaa.

Siis kerros nyt missä asiassa? Painaminen ja hipaiseminen on fyysisessä tuntemuksessa oleva ero eli ärsyke. Nautinto on asia, joka voi olla seuraus jostain ärsykkeestä. Se, millaisista ärsykkeistä kukin ihminen nauttii, on täysin eri juttu. Pointti oli se, että isompi ja pienempi penis tuntuvat erilaiselle. Kummasta tuntemuksesta nauttii ja miksi on turhaa spekulointia.

Pääasia, että tietää mistä nauttii. Omassa tuttavapiirissä kukaan ei ole saanut onnea jatkuvasta uhrautumisesta, vaan terveestä itsekkyydestä suhteutettuna riittävään määrään muiden huomioimista. Ei ole lapsellista välitää myös itsestään. Se nyt ei liittynyt tähän mitenkään, vaan oli havainnollistus siitä, ettei rintoja ja penistä voi verrata.

Rinnat eivät tuota miehelle välitöntä nautintoa. Välillistä nautintoa ne voivat tuottaa. Jos et ymmärrä tuon enempää asiasta miksi esimerkiksi klitoris olisi kehittynyt niin suosittelenpa tutustumaan vähän enemmän ennen kuin yrität esittää mitään asiaan liittyvää kommenttia.

Tuo ajatus taas syntyi sinun päässäsi. Huomauttaisin että monet naiset ovat myös kertoneet ettei koolla ole heille väliä. Eipä se kasva täällä varmaan mutta ajatus että sillä olisi merkitystä voi kasvaa ja esimerkiksi sinun itsetuntosi parantua kuten itsekin sen totesit tuossa jo heti aluksi.

Pointtinihan oli se että yrität todistella kuinka oma kalusi on sopiva naisille ja kaikki pienemmät ei joten haluat ajatella että kun koolla on merkitystä niin sinulla on edes yksi asia päteä eikä se että koolla olisi lopulta merkitystä. Samaan aikaan jakelet näitä "pikkukikkeli" kommentteja ihan sen takia että heikko miehuutesi ja itsetuntosi vahvistuisi.

Enempää sinun lapselliseen keskustelutyyliin ja "yeah,right" kommentointiin en jaksa tämän jälkeen ottaa kantaa puhumattakaan muusta turhasta lepertelystä ketjussa. Tiedätkö yhtään miten kyseenalaiseksi oma miehuutesi joutuu kun panettelet muita miehiä asiasta ja kuvittelet että olet kovakin jätkä? Kasvaakohan sulla edes munakarvat vielä? Luulet, etteivät rinnat anna välitöntä nautintoa.

Sikäli totta, että liian pienet rinnat eivät voi tarjota nautintoa, joka tulee kun rintojen väliin, no jokainen varmaan ymmärtää, mitä sinne laitetaan. Tähän kuin yhdistää suulla tehtävät lisäjutut, niin eipä paljon paremmasta väliä. En luopuisi mistään hinnasta tästä leikistä.

Valitettavasti ei onnistu liian pienillä rinnoilla, mutta voi sanoa että nautinto on hyvinkin välitön. Viimeeksi vaikka laitettiin tuubi rasvaa, niin ärsyynty silti. Tiesitkös muuten, että ihan samanlaiset tuntemukset tulee, jos hankaa pakaroiden väliin. Eli ei tarvitse pienitissistenkään huolehtia, jos täällä sellaisia on taustalla.

Muistatko, kuka siitä täällä vaahtosi? Tosin nyt onkin jo hiljaisempaa, kun pitäisi pojun seistä sanojensa takana. Ja varmasti osa heistä myös tarkoittaa sitä monet toki varmaankin sanovat niin siksi, etteivät loukkaisi pikkukikkeleitä: Seksuaalisuuksia on niin monennäköisiä: Siis olen täällä selittämässä naisten puolesta, että he kyllä ihan oikeasti tietävät, mikä tuntuu hyvältä.

Tuo ininä naisten avoimesta mielipiteestä minua "korpeaa" - se oli kirjoitukseni alkuperäinen syy. Tuo pillitys ei vaan ole rehtiä käytöstä naisia kohtaan , tajuatko? Nyt tuntuu oikeastaan siltä, että Sinä sen sijaan yrität keksiä omia "faktoja", että koolla ei olisi ollut merkitystä evolutiivisesta näkökulmasta katsoen. Et ainakaan pystynyt osoittamaan, että väitteilläsi olisi jotain tutkimustaustaa. Tämä on vieläpä melkoisen toissijainen juttu nimittäin peniksen koolla näyttäisi ainakin nykyisin olevan merkitystä - ainakin monille naisille.

Sen olen huomannut tässä keskustelussa ja keskustelussa ylipäätään. Tämän faktan jälkeen on melkoisen turhaa ininää yrittää selittää kehityshistoriallisesti tätä faktaa jotenkin kumoon. En edes ymmärrä, miten se muuttaisi nykyisyyttä. Olisit miettinyt ennen kun aloit jaella "hienoja" "ämpäri"-kommenttejasi naisille.

Kyse ei ole minun miehuudesta vaan siitä, että palautan Sinut maanpinnalle kuvitelmiesi jälkeen: Puolustan heitä, joita syyttä solvataan. Tätä käyttäytymistäni en koe miehisyyttä alentavaksi. Johan sen nyt kuitenkin esipuberteetikkokin tietää, ettei pikkupilillä mitään oikeasti tee. Ei oo helppoo sullakaan, kun pitää naisasialiikkeen puolesta vinkua kilometrikaupalla paskaa.

Ja sinä olet mukamas vieläpä mies. No, milloin tuli sukupuoli vaihdettua? Hevoseltako kävit munasi varastamassa? Minulle tämä kirjoittelu on äärimmäisen helppoa - jopa nautittavaa kun pikkukikkeli kiehuu raivosta vaikkei minun tarvitse tehdä oikeastaan mitään. Osuipa nasakasti muuten tämä kirjoitus aiheeseen: Kun tänne on tullut kirjoituksia, joissa ei ole ollut lähdeviitteitä. Yliopistoneitinä on varmaan ollut rankkaa lukea niitä..

Sun kannattas miettiä ehkä sitä että kaikilla tuo miehuus ei ole kiinni omasta koosta ja toisaalta täällä saattaa olla ketjussa ihan oikeata miehiä joilla ei ole pieni. D "Tämän faktan jälkeen on melkoisen turhaa ininää yrittää selittää kehityshistoriallisesti tätä faktaa jotenkin kumoon.

Nykyisyydellä on turha selittää menneisyyttä kumoon? Menisit "faktoinesi" takaisin leikkikouluun ja oppisit muodostamaan oikeita mielipiteitä. XD Mutta taitaa kirpaista sinua nämä jutut. Taitaa olla sitä surullisenkuuluisaa peniskateutta. Ihmettelen tällaista sinun tarvetta räpiköidä aiheesta näin paljon Olet nähtävästi pelkkä teinitrolli josta on hauska yrittää muka kiusata jotain netissä kun et tosimaailmassa uskalla.

Harmi vain ettei kukaan näytä kiusaantuneen jutuistasi. Eihän täällä kukaan esimerkiksi ole kiehunut raivosta Menehän nyt leikkimään legoilla niillä isokokoisilla jotka eivät sovi suuhun pikku-trolli. Niin no naisillehan se on tarkoitettukin. Jokos on viimeisimmät meikkivinkit hallussa. Sinusta on tullut inisevä pikkukikkeli. Tekeekö pieni pili aivoistakin vajavaiset.

Sanoin näin rautalangasta taivuteltuna, ettei nykyistä vallitsevaa tilaa voi selittää olemattomaksi vaikka kehityshistoria olisi mitä tahansa. Ei täällä varmaan hirvittävästi ole esiintynyt kirjoittelua, josta voisi sanoa minun olevan kateellinen jollekin hänen peniksensä vuoksi vai mitä?

Voisiko Sinun jatkuvasta ininästäsi päätellä jotain vastaavaa? Jatkuuko edelleen tuo sama ininä, että jos joku on sitä mieltä, että peniksen koolla on merkitystä, hän on mielestäsi aina väärässä tuntemuksineen? No, tuon uskotteleminen itsellesi lienee ainoa toivosi saada pikku pikku pippelisi edes ottamaan eteen, mutta muista: Oletko nyt sitä mieltä, että olet näyttänyt toteen, ettei koolla ole merkitystä?

Vai oleko sittenkin lukenut esim. Samoin voi pohtia sitäkin, montako kertaa olet jo "päättänyt keskustelun omalta kohdaltasi", mutta aina palannut inisemään - ja mitä se tarkoittaa, millaisella mielellä olet noita "lopetan tähän, piste!

Minulle tämä on vain hupia. Tuohon elinaikakommenttiisi voisi varmaan vaan lisätä, että sillä "asiallisemmalla foorumilla" ei varmaan lukisi yhtään "ämpäri"-kommenttiakaan.

Miehien, joiden sukupuolen voi tarkistaa alhaalta ihan pienellä vilkaisulla, ei tarvitse pohtia, onko jokin teksti suunnattu naisille vai miehille - jotkut ovat vaan, katsos, niin varmoja sukupuolisuudestaan.

Pelkäätkö Sinä, että Sinusta tulee tyttö, jos luet vahingossa naistenlehteä? En tiedä, ehkä pikkukikkeleillä se onkin ihan aiheellinen pelko - ainakin pikkukikkeleistä tulee näköjään hyvin epävarmoja ja katkeroituneita kuhnureita. Mistä päättelet että tuossa ylempänä lainasit tuon aikaisemman kirjoittajan tekstiä? Tekstityylithän olivat täysin erilaisia ja puhuivat täysin eri aiheista? Vaan eipä taida 6. Oletko ihan aidosti sitä mieltä tämänkin keskustelun jälkeen, että peniksen koolla ei olisi merkitystä?

Ehkäpä ei kannata kuitenkaan tällä "faktallasi" hirveästi lesoilla naisseurassa vai mitä? Voit toki itse olla kuinka voimiesi tunnossa tahansa mitä mieltä tahansa, mutta naiset sen ainakin itse tietävät, että pikkukikkelit on säälittäviä. Onko ihan totta, että pikkukikkelit on myös täysin avuttomia kielellisesti? Mihin Sinustakin oikeastaan on?

Seksuaaliseen kanssakäymiseen olet säälittävä, kielellisesti avuton, loogisuutesi ontuu, hermo ei pidä, miehekkyyttä Sinussa ei ole pätkääkään jne. Miten joku voi olla noin moniongelmainen. Johtuuko kaikki pelkästään pienestä kikkelistäsi johtuvasta itsevarmuutesi puuttumisesta? Mitä virkaa elämälläsi oikeastaan on. Jos siis kysyn kysymyksen vaikkapa tässä juuri niin minun tulee olla sama kirjoittaja kuin joku edellinen?

Olen kamalan pahoillani jos sinulla on todella noin vaikeaa elää itsesi kanssa että haet lohtua siitä että haukut jotakin pikkukikkeliksi yms. Kun oletat että joku "pikkukikkeli" on automaattisesti sinun alapuolella.

Voitpahan silloin patsastella ainakin yhdellä asialla. Olet siis kai "normaali" ainakin yhdessä asiassa. Olisi hienoa tietää missä jamassa oma elämäsi on jos tämä ketju näyttelee niin merkittävää osaa sinun elämässäsi. Sinun tulisi miettiä omaa elämääsi ja mitä virkaa sillä on jos todella tuo on noin tärkeä asia sinulle. Koska olipa asia kuinka tahansa Silloin sinun peniksen koolla tai peniksen puutteella ei ole merkitystä varsinkaan kun yläpää ei toimi ollenkaan.

Toisaalta sinun kypsyysasteella sitä on turha odottaakaan. Hyvää surkean elämäsi jatkoa. Todennäköisesti hänen on liian raskasta elää pikku kikkelinsä kanssa.

Sanoin jo, ettei koko ketju liity mitenkään minuun. Minä en ainakaan palaa tänne kerta toisensa jälkeen inisemään kuinka "naisten omat tuntemukset ovat vääriä". Ehkä nyt ainakin sen, että en ole seksuaalisesti kyvytön kuten pikkukikkelit. Tätä en kuitenkaan pidä säälittävänä. Siksi epäilen elämäsi mielekkyyttä. Pikkukikkelille voi mitä todennäköisemmin olla hedelmällinen seksi- ja avioelämä toisin kuin esimerkiksi sinulla.

Pikkukikkeli kun ei estä niin miestä kuin naista nauttimasta. Tämä on ehkä sinulle ajatuksena liikaa koska muuten elämäsi on niin tyhjää että se tuhoaa itsetuntosi. Tiedätkö miten naurettavia viestisi ylipäätään ovat ja humoristista jatkuvat "pikkukikkelli"-kommentit samalla kun yrität kieltää että ketjussa ei olisi yksinomaan kysymys sinusta.

En edes aiemmin lukenut kaikkia viestejäsi mutta onneksi ne tunnistaa paremmin kuin toisten. Toteanpa tuolla jo toistetun että olet pelkkä provo ja häirikkö joka kuvittelee vielä joka vastaajan olevan saman. Todennäköisesti joku teini joka yrittää todistella että hänenkin lepsa-lerpallaan voi ehkä joskus tehdä jotain. Ei sen takia että mies kokisi ettei kykene tyydyttämään naista vaan sen takia että se on loukkaava toisen yleistä miehuutta alentava termi jota voi käyttää kehen tahansa.

Olisin sinuna varovainen jos et vielä tuossa yläasteiässä ole vielä oppinut. Siitä saa aika usein turpaansa. Sinulla on turhan suuret luulot itsestäsi ja peniksestäsi tai vaginastasi. Kun lukee sinun juttujasi niin huomaa kuinka vääristynyt todellisuutesi on ja ettet hallitse yksinkertaisimpiakaan tosiasioita. Se inisevä hyttynen olet sinä itse. Käsittääkseni olen kertonut, että minulla ei moista ongelmaa esiinny.

Pikkukikkelit täällä inisee omasta kyvyttömyydestään. Pitivätkö naiset mielestäsi pikkukikkelien potentiaalia tyydyttää naisensa täydellisesti jotenkin erinomaisena? Huhuu, onko siellä pääkopassa yhtään mitään? Saat kyllä kuvitella olevasi suuri himojen tyydyttäjä, mutta naisten mielestä pikkukikkelit on vain säälittäviä nakkisankareita. Tiestysti siis on naisia, joille asialla ei ole merkitystä. Minulla ei pientä ole, joten tässä ei puhuta siis minusta.

Usein uudet kirjoittajat vastaavat siihen viestiin, mihin heillä on kommentoitavaa eivätkä aina viimeisimpään kirjoitettuun. Kahdestaan keskustellessa viimeiseen kommenttiin vastataan. Provosoiko se Sinua, jos saat kuulla, että pikkukikkelillä ei naisten kanssa mitään tee? On aika ristiriitaista väittää ensin, ettei koolla olisi merkitystä ja sitten sanoa, että pieneksi sanominen on loukkaavaa. Luulen, että Sinulla tässä on turhan suuret luulot peniksestäsi.

Enkö mielestäsi hallitse tätä yksinkertaista tosiasiaa? Kimittää tyttömäisellä äänellä "mitä mieltä naiset ovat" XD Ihan kuin jotakin asiasta tietäisi Hakee huomiota ja itsetuntonsa korotusta.

Kun katsoo tietosanakirjasta kohdalta "pikkukikkeli" siinä on tämän häiskän naaman kuva. XD Sulle joka vastaili hänelle, suosittelen koko ketjun ja tämän onnettoman hemmon homon ja size queenin? Usein tietysti sanotaan, että jos ihmisellä on jotain puutteita, se korvautuu toisella ominaisuudella, esim.

Ehkä Sinunkin pikkukikkelisi ja matala älykkyytesi on tehnyt Sinulle tuollaisia yliluonnollisia kykyjä, joilla pystyt "tietämään" asioita, joita et edes teoriassa voi tietää. Tosin Sinun kannattaa treenata vielä tuota "kykyäsi" - ennustuksesi menee päin helvettiä. Olenko minä jotenkin mielestäsi eri mieltä heidän kanssaan tästä asiasta, jonka vain naiset voivat tietää? Ehkäpä juuri Sinä haet itsetuntosi korotusta väittämällä, ettei peniksen koolla muka olisi merkitystä ja huomiota, että edes joku nainen sanoisi, mitä haluaisit kuulla.

Minua pikkukikkeliongelma ei koskettele lainkaan. Tässä ketjussa on kirjoittanut varmasti ainakin kolme-viisi eri henkilöä sinulle näin äkkiä katsottuani viestejä. Aloitin vastaamisen sinulle tuossa pari viestiä sitten mutta oletat että kaikki on kai yhden ja saman kirjoittajan tekstejä. Esimerkiksi tuo lehti kommentin esittäjä enkä myöskään tuo noiden kahden edellisten kommenttien esittäjä ole minä.

Jos tietosi asiasta ovat moisella tasolla ja et itse viitsi lukea ketjua jossa on myös naisten kirjoituksia jotka toteavat ettei koolla ole heille väliä niin mitä sinä tolkutat samaa asiaa uudestaan ja uudestaan jollei tämä ole joku itsetunto-ongelma sinulle?

Yhdysvaltalainen uutiskanava Fox News kertoi tänään, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sekä Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat Suomessa lähiviikkoina. Tällä Fox News vahvistaa viime Kun juuri tänään Brysselissä alkavassa huippukokouksessa jäsenmaiden johtajat yrittävät löytää yhteisiä ratkaisuja turvapaikanhakijoiden kohteluun ja kun Saksan liittokansleri Angela Merkelin Jo muinainen neurologiaan erikoistunut lääkäri Sigmund Freud huomasi soveltaessaan lääkärin työssään  kehittämäänsä psykoanalyysina tunnetuksi tullutta teoriaa ihmismielen rakenteesta ja sen toimintahäiriöistä, että useimmilla hänen potilaistaan identiteetin kriisiytyminen ja Suomen Uutiset johtavana perussuomalaisena uutislehtenä on yhtynyt uuden normaalin ajan moraaliseksi tiennäyttäjäksi korotetun kanadalaisen professori Jordan B.

Petersonin fanittajajoukkoihin - SU hehkuttaa avoimesti Petersonin ajatuksia artikkelissaan, jonka keskeisenä teemana lienee esitellä Toksinen maskuliinisuus toxic masculinity termillä viitataan miesvallan vahingollisiin ilmentymiin, jotka koskettavat kaikkia myrkytysalueella olevia.

Valtakunnallisen elokuvakasvatusyhdistys Koulukinon verkkosivuilla toksisen maskuliinisuuden kaikenkattava turmiollisuus on tuotu varsin Miesasia-aktivistienkin  usein julkisuudessa tasa-arvo-ongelmana esille nostama  asevelvollisuusjärjestelmmme epäoikeudenmukaisuus näyttäytyy tutkimusten valossa pysyttelevän sitkeänä osana sosiaalisesti omaksuttua hegemonisen maskuliinisuuden ideaa.

Tässä ajatusmallissa vain miehillä on Maahanmuuttokritiikki on hiipuva aktivismin muoto - tämä asiantila on käymässä ilmeiseksi seuraamalla eri tiedotusvälineissä uutisaiheita sekä tutustumalla sosiaalisen median tuoreimpiin keskusteluvirtoihin. Päällimmäisiä puheenaiheita julkisessa keskusteluissa tänä päivänä ovat sote, hallituksen Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun!

Perusta oma blogi vaivattomasti täällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta.

Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta Uuden Suomen keskusteluohje. Uusi Suomi Puheenvuoro Vapaavuoro Kirjaudu ja osallistu keskusteluun!

Löydät minut myös täältä https: Miehen penis ei ole ominaisuus. Kuntosalit on täynnä homoilevia miehiä. Ei ole syytä pitää homomiehiä maskuliinisimpina miehinä. Toisekseen "homosexual men reported Oma lainatakaus taloyhtiöiden remonttiahdinkoon. Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset Voiko homofobiasta eheytyä?

Kanadan ihme ukko Toksinen maskuliinisuus - mitä se on? Miesten asevelvollisuus on miesten omaa ansiota Maahanmuuttovouhotus is sooo last season Suosituimmat puheenvuorot Mauttomuuden huippu!

Reino Toivanen Israelin puolustusteknologiaa sovelletaan myös Ari Rusila Trump ja sikagate petteri ritala Pridestä kaikkien yhteinen seksuaalisuuden karnevaali! Susanna Koivula Itsekkyyden naamiaiset Mika Niikko.

... xHamster · Bussi gay blowjob suora mies amatööri homo suihin gay homoseksuaalit gay. homo amatööri itsetyydytys. Kiimainen poika saa hänen iso kalu hierotaanseksiä linja Katsotaanpa täynnä seksiä bussissa!. 5. joulukuu Kinsey Instituutissa toteutettujen laajaan otantaan perustuvien tarkkojen tieteellisten tutkimusten perusteella homoseksuaalit miehet ovat. 1. maaliskuu Myös pedofilia, homoseksuaalisuus yms. on joko perversio tai parafilia. Peniskuvan lähettävä mies ei ole teknisesti pervo, koska miehelle on luontaista Miehille on kuitenkin paljon vähemmän tilaisuuksia saada tyydytys ja .. Maailma on täynnä asioita joita ei voi tehdä oman mielen mukaan vaikka ne.

: Kalu täynnä mies homoseksuaaliseen tyydytys

Kalu täynnä mies homoseksuaaliseen tyydytys 349
HOMO SEKSISEURAA NETISTÄ KUOPION AIKUISVIIHDE Minäkin voin olla jonkun mihen silmissä lihava ja ruma, ei se minua hetkauta. Jotenkin muuten kuin orjuuttamalla kanssaihmisiä, sukupuoleen katsomatta. Puhtaasti ilman kulttuurillisia vaikutteita tissivako on kiihottaa miehiä siksi, että se tuo mieleen persvaon, mistä on hyvä pääsy toosalle. Ei kai se pienimunaisuus sitä tarkoita, että seksi olisi kokonaan poissuljettua? Menepäs katsomaan, jos vika löytyykin taas peiliäkin lähempää. Luulee olemattomia tai pitää tosia asioita suurempina tai todennäköisempinä, kuin ne ovat. Sata kumppania oli vain esimerkki siitä mihin tuollainen elämäntapa helposti johtaa.
ESPOON NUORISOASUNNOT HOMOSEKSUAALISEEN SEKSIKAUPPA Homo treffisivusto seksi turku

Kalu täynnä mies homoseksuaaliseen tyydytys

itsetyydytys homo miehet gay yksin homo. NuVid Kahdesta namupalojen gets törmäsi lihaisaa kalu iso hanat gay homoseksuaalit gay rotujenväliseen homo Uskomattomia Twinks Tämä video on on täynnä eroottisen, painostava. xHamster · Bussi gay blowjob suora mies amatööri homo suihin gay homoseksuaalit gay. homo amatööri itsetyydytys. Kiimainen poika saa hänen iso kalu hierotaanseksiä linja Katsotaanpa täynnä seksiä bussissa!. misille seksi ja seksuaalinen tyydytys ovat taan sitä, että miehen penis ei kovetu riit- Homoseksuaalisuus . katto on täynnä, asiakas esittää hoitolai-.

SUOMISEKSIÄ VIDEOT HYVÄ GAY KALU